Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sofia Vicoveanca, următoarea invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marți, 4 mai, în cea de-a treia zi de Paște, Soția Vicoveanca e invitata jurnalistei Kanal D la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Telespectatorii vor putea urmări un interviu cu una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară românească. În cei peste 60 de ani de carieră muzicală, Sofia Vicoveanca și-a alcătuit un repertoriu variat, reușind să adune adevărate “nestemate” din fiecare moment important din viața omului și, în același timp, prin intermediul cântecelor sale încărcate de frumusețe, aducând și mai aproape Bucovina de sufletele noastre.

Povestea de viață a îndrăgitei artiste este cu totul aparte, fiind presărată cu întâmplări care i-au schimbat radical cursul vieții, modelându-i talentul și insuflându-i dragostea pentru folclor.

În cadrul interviului de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzat la ora 23:00, la Kanal D, Sofia Vicoveanca va face mărturisiri în premieră despre perioada copilăriei, umbrită de greutăți, despre iubire, legături de familie, dar și despre cariera artistică strălucitoare, care nu a fost însă ferită de obstacole.

“V-a salvat cântecul de la sărăcie?”, “V-ați temut vreodată că vă veți pierde vocea definitiv?”, “Ce trucuri ați folosit ca să va țineți soțul acasă?”, “Cum e să iubești nebunește?”, “Sunteți dependentă de Facebook?”, “Mai are folclorul românesc viitor?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate Sofiei Vicoveanca în ediția de marți a emisiunii, 4 mai, „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *