Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Irina Loghin sărbătorește cei 60 de ani de carieră alături de Fuego. „E mama mea adoptivă”

Fuego și Irina Loghin au o relație profesională de ani de zile și, dincolo de carieră, acesta o vede pe celebra cântăreață drept mama lui adoptivă. Împreună, într-o gală specială, Irina Loghin sărbătorește cei 60 de ani de carieră.

Ediție specială la „Drag de România mea!”: GALA „IRINA LOGHIN – 60” duminică, 2 mai, de la ora 15.00. Paul Surugiu o va celebra pe celebra artistă care împlinește anul acesta 60 de ani de cântec.

Irina Loghin va oferi un recital de excepție, din repertoriul său de peste 500 de cântece, va depăna amintiri, va face dezvăluiri, dar și surprize. Îi vor fi aproape cei doi copii ai săi, Irinuca și Ciprian Loghin, dar și prieteni dragi: Angela Buciu, Daniela Condurache, Brândușa Covalciuc Ciobanu, Alina și Romeo Negoiasă (Alesis).

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpaulsurugiufuegoofficial%2Fvideos%2F297935195197371%2F&show_text=false&width=560″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

„Nu ratați, duminică, în prima zi de Paște, în premieră, o gală eveniment, de colecție, de la ora 15.00, la TVR 2 – IRINA LOGHIN 60, în care vom celebra, alături de invitați speciali, cei 60 de ani de carieră artistică ai minunatei artiste, mama mea adoptivă! #dragderomâniamea”, a scris artistul în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *