Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mirela Vaida vopsește ouă de Paște în trei culori, cu ingrediente naturale. Ce secrete are

Mirela Vaida petrece mult timp în bucătărie, mai ales înainte de sărbători. Acum, vedeta le-a arătat fanilor care o urmăresc cum vopește ouă de Paște, ce ingrediente folosește.

Prezentatoarea de la „Acces Direct” folosește coji de ceapă roșie, de ceapă galbenă și sfeclă roșie pentru a colora ouă. Aceasta a realizat un clip pe YouTube și le-a arătat urmăritorilor ei cum procedează.

„Cum fac eu ouă de Paște? Tot de la mama știu, în trei culori. Dar sper să ne iasă, știți că e în funcție de de culoare, dacă e de țară, dacă e de oraș, dacă e proaspăt, dacă e alb, dacă e galben…

Eu am pregătit ouă, ale mele toate sunt galbene că așa s-a întâmplat să le cumpărăm. Le degresăm cu un pic de apă și oțet. Am într-o oală niște coji de ceapă roșie, în alta niște coji de ceapă galbenă și tocmai am curățat și o sfeclă roșie pe care o tăiem feliuțe pe care o punem în cea de a treia oală.

Eu îmi propun să fac ouă în trei culori, nu știu cum ies, na…sunt ingrediente naturale, n-are ce să se strice. Îmi mai trebuie și niște leuștean, pătrunjel, ceva verde, frumos…

Atenție, ciorapi aveți? Unii pe care i-ați rupt. Pe aceștia îi tăiem, dresuri de fete așa, mai avem nevoie de o foarfecă și o papiotă cu ață. Luam un ou și îl punem într-un dres subțire, punem în interior frumos și o crenguță de pătrunjel, presăm foarte bine și legăm foarte bine cu ață. Apoi punem în oală la fiert cu apă cu cojile de ceapă roșie, galbenă sau cu sfecla.

Atenție, frunzele de pătrunjel le dați prin apă înainte ca să se lipească mai bine de ou. Le punem la fiert, eu le las apoi doar 5 minute din momentul în care fierb.”, a transmis vedeta.

La final, Mirela Vaida a arătat rezultatul.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/vELTDkr5gSQ” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *