Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Loredana Groza susține că ea și cei 10 maneliști au inventat un nou gen muzical. „Nu este manea”

Loredana Groza a făcut noi precizări despre colaborarea sa muzicală cu cei 10 maneliști, a transmis că piesa lansată recent, „Fericire”, nu e o manea, artista susține că „e un nou gen, noi l-am inventat”.

Pe 22 aprilie, Loredana Groza a lansat piesa „Fericire” alături de 10 maneliști. Melodia cu un succes spectaculos a făcut senzație în mediul virtual. Florin Salam, Vali Vijelie, Culiță Sterp și Jador se numără printre artiştii pe care Costi Ioniţă i-a convins să colaboreze la proiectul muzical inedit.

Până acum, melodia are peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube și a fost chiar și în topurile internaționale.

Invitată la Antena 3, Loredana Groza a făcut noi declarații despre colaborarea sa muzicală cu cei 10 maneliști. A subliniat faptul că nu regretă nimic și că piesa lansată nu este manea, ea susține că au inventat un nou gen muzical.

„Dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. (…)

Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obișnuiesc până la urmă. Aici e o problema și de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Și dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite șabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare.

Ei n-au știut că o să fiu pe acest cântec. Decât la filmare au aflat. În afară de Florin Salam care știa, ceilalți n-au știut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt niște gentlemani, niște oameni dichisiți care au venit aranjați. Așa sunt toți lăutarii, care sunt priviți de multă lume că și cum sunt veniți dintr-o subcultură. Viitorul acestei lumi stă în oameni care pot creea. Care o pot face mai bună. Și nu în cei care sunt retrograzi, care încearcă să se folosească de forța inerției. Nu regret deloc că am făcut videoclipul”, a declarat artista la Antena 3.

Cântăreața în vârstă de 50 de ani a mai adăugat: „În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească și pentru mine, de ce nu”.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Gj-s3CPi4Vk" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *