Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

A cerut să fie eliberat din închisoare ca să participe la “Românii au talent”

A fost prins și condamnat, dar a cerut să fie eliberat pentru a participa la… “Românii au talent”, celebrul show difuzat pe Pro TV. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, povestea incredibilă, dar și decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 5 București.

De regulă, Pro TV este lider detașat de audiență vineri seara, când rulează edițiile show-ului “Românii au talent”. Spectacolul se bucură de un real succes, iar banii, dar și posibila faimă, îi atrag pe concurenți, la preselecții, ca un magnet.

Disperat să participe la “Românii au talent”

Din această categorie face parte și Cezar N., dar povestea lui este, probabil, unică. Aflat în închisoare, bărbatul a solicitat liberarea condiţionată pe motiv că vrea să se înscrie la “Românii au talent”, show pe care îl îndrăgește încă de la început. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, pasaje inedite din dosar. (VEZI ȘI: EMIL RENGLE ÎȘI ASUMĂ ORIENTAREA SEXUALĂ. UNDE A DISPĂRUT CÂȘTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT)

Reprezentantul Ministerului Public, având cuvântul, arată că în cauză sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege pentru admiterea cererii de liberare condiționată, sens în care solicită a se pune în vedere și motivele reținute de comisia de liberare din cadrul Penitenciarului București – Rahova în procesul verbal nr. 37/16.09.2020 .

Apărătorul petentului, având cuvântul, arată că achiesează la concluziile formulate de reprezentantul Ministerului Public. Petentul, având ultimul cuvânt, solicită admiterea cererii. Arată totodată că ar vrea să fie liberat întrucât în curând o să înceapă înscrierile la concursul «Românii au talent» și intenționează să participe și el”, este un pasaj important din dosar.

Cezar N. avea de executat trei luni de închisoare. La dosar au fost depuse fișa de cazier a deținutului, întocmită de comisia de liberare din cadrul Penitenciarului București – Rahova, însoțit de caracterizarea celui interesat să participe la “Românii au talent”.

Magistrații au eliberat un deținut care a susținut că vrea să participe la „Românii au talent”

Decizia magistraților

După ce a analizat actele dosarului, instanța a reținut că scopul pedepsei a fost atins și deținutul poate fi liberat condiționat.

Comisia a avut în vedere durata pedepsei, perioada mică rămasă de executat, faptul că în perioada executată Niță Cezar Constantin nu a fost sancționat disciplinar și că participat la activitățile la care a fost selecționat. În plus, executa sentința și în regim deschis.

Admite propunerea de liberare condiționată formulată de Comisia pentru liberare condiționată din cadrul Penitenciarului București-Rahova. Dispune liberarea condiționată a condamnatului pentru restul rămas neexecutat din pedeapsa de 3 luni închisoare. Atrage atenția condamnatului asupra conduitei sale viitoare, în sensul posibilității revocării liberării condiționate în caz de comitere a unei noi infracțiuni în intervalul de timp de la liberare și până la împlinirea duratei pedepsei”, a fost decizia magistraților. (CITEȘTE AICI: CÂȘTIGĂTOAREA DE LA „ROMÂNII AU TALENT” A AJUNS SĂ CÂNTE ”LA AMATORI”, PRIN BARURI GOALE)

De precizat că Cezar N. se afla la închisoare pentru o infracțiune comisă la data de 8 septembrie 2017. Liberarea condiționată a venit, însă, fix când trebuie, iar participarea la show-ul “Românii au talent” a devenit posibilă.

Câștigătorul primește 120.000 de euro

“Românii au talent” este un show de televiziune care a debutat la Pro TV în februarie 2011. Proiectul este o franciză Got Talent, program de tip concurs reality television, dezvoltat de compania britanică Simco Limited. Juriul emisiunii este compus din Alexandra Dinu, Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu. Marele premiu este de 120.000 de euro.

Jurații de la „Românii au talent”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *