Simina, fosta soție a lui What’s Up, se iubește cu fiul lui Andrei Gheorghe. E mai mic decât ea cu 10 ani

Doi ani au trecut de la divorțul lui What’s Up de Simina. Cei doi s-au despărțit legal, au pornit pe drumuri separate, au legat apoi noi prietenii. După mai multe zvonuri, acum s-a aflat adevărul despre relația de iubire pe care o trăiește fosta soție a cântărețului.

În toamna lui 2020 se specula că Simina Costea, care încă poartă numele lui What’s Up, se iubește cu Maximilian Dyer, nimeni altul decât fiul vitreg al regretatului om de radio Andrei Gheorghe. Ea a negat atunci că ar fi între ei mai mult decât o relație profesională.

„Toată lumea ne-a întrebat de ce suntem atât de activi, mereu în trafic, eu şi Maximilian. Ne tot surprinde lumea mergând cu maşina de colo-colo, tot timpul fiind în priză, în tot felul de locuri. Este pentru că pregătim un nou proiect, şi de data asta nu muzical, pregătim o colecţie urbană de haine. (..)

Pe lângă asta, Katarina, care este sora lui, ne-a unit, în toată nebunia asta şi a evoluat toată această afacere în familie. Suntem mai mult axaţi pe proiecte profesionale, viaţa vreau să rămână liniştită şi personală.”, spunea ea în octombrie 2020 pentru click.ro.

Recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță, What’s Up a lansat o nouă melodie alături de Katarina, fiica vitregă a regretatului Andrei Gheorghe. Și Simina, 30 de ani, era în platou, în spatele camerelor, și a auzit când artistul a dezvăluit pe post că ea se iubește cu Maximilian, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe, fratele Katarinei.

„Da (n.r. Da, fosta soție e iubita fratelui Katarinei). E ceva rău în asta? (…)

Deci Max este un tânăr de 20 de ani foarte, foarte mișto. Are o engleză impecabilă. La fel, mă bate la orice oră în engleză. Lucrurile merg mai departe, iar noi am rămas prieteni, iar în caz că-ți zice nevastă-mea să fii naș, să nu fii, te rog eu! Fosta mea nevastă! Mamă, să vezi ce capace îmi iau”, a declarat cântărețul în direct la Pro TV.