Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Problemele nespuse ale lui Jador la „Survivor România”. „Am fost umflat tot”

Jador a fost eliminat de la „Survivor România” în ediția din 22 aprilie din cauza problemelor de sănătate. S-a accidentat foarte grav pe parcursul competiției la piciorul stâng și nu a mai putut continua. Acum a dezvăluit că s-a mai confruntat și cu alte neplăceri în Republica Dominicană.

Fostul concurent de la „Survivor România” a povestit că în junglă s-a atins fără să vrea de o frunză a unei plante și imediat i s-au umflat corpul și capul, pe piele i-au apărut și câteva semne asemănătoare ciupiturilor de țânțar. Imediat a ajuns pe mâna medicului.

„M-am atins de o frunză și în 30 de minute eram umflat tot, când m-a văzut doctoriția…eram umflat tot. Și aveam semne ca și cum te-ar înțepa un tânțar. Mă deranja, era destul de mare, cât o unghie așa. Eram plin de bube d-alea.

M-am dus la medic și doctorița imediat mi-a făcut o injecție. Mi-a trecut apoi. Oricând acolo poți să…viața ta e în pericol acolo. Găsise la un moment dat Culiță acolo și niște fructe roșii, mici, erau otrăvitoare. Culiță a mâncat șapte. I-a fost rău, dar nu a pățit nimic.”, a povestit Jador într-un interviu pe YouTube după eliminarea sa de la „Survivor România”.

Jador are meniscul rupt în trei părți

Cântărețul nu a mai putut continua concursul din cauza problemelor la piciorul stâng. O lună de zile se recuperează, apoi medicii vor stabili dacă este nevoie de o operație sau nu.

„E mult mai greu decât se vede la televizor. Și am văzut că multi oameni sunt hate-uiți, dar vă rog să nu mai hate-uiți că suntem vai de capul nostru. Piciorul e varză. Nu mai vreau să risc. Și 12 ore pe avion așa cu piciorul… e crunt. ”, a spus Jador, pentru Wowbiz, imediat cum a ajuns în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *