Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Marea supărare a lui Mihai Mărgineanu. „E o mârlănie agresivă”

Mihai Mărgineanu apare săptămânal pe micul ecran în serialul „Las Fierbinți”, de la Pro TV. Actorul a dezvăluit acum cum reacționează și cum îl strigă unii dintre fanii serialului atunci când îl văd pe stradă.

La 51 de ani, Mihai Mărgineanu e împlinit cu viața profesională pe care o are. Actorul face parte din distribuția „Las Fierbinți”, unul dintre cele mai urmărite seriale de la noi. Milioane de oameni stau în fața televizoarelor când episoadele rulează. Mulți dintre fanii proiectului îl recunosc pe stradă, mulți vor un autograf sau o poză cu el.

Actorul nu e deranjat de faptul că oamenii îl apreciază, e deranjat de cum îl strigă, cum i se adresează unii dintre aceștia. „Boss! (…) Bă Ardiles…așa mai aud”, a declarat actorul, care a continuat confesiunea:

„Eu zic că s-au dat peste cap niște valori. Oamenii vor să fie mai dezinvolți și joacă dezinvoltura. Dar ori ești actor și o faci bine…ori nu o faci bine. E o mârlănie agresivă. (…)

Nu mai e nimeni smerit, toată lumea are tupeu. Noi, românii, avem o problemă în ceea ce privește limbajul nonverbal.”, a declarat acesta la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Mihai Mărgineanu e actor, muzician și pilot de avion

În 2019, Mihai Mărgineanu anunța că și-a luat licență de pilot și și-a cumpărat un mic avion Cessna cu patru locuri pentru a putea ajunge mai ușor la concerte.

„România este o țară mică, dar lipsa autostrăzilor o face să fie mare”, a spus Mărgineanu acum doi ani în cadrul emisiunii „În fața ța”, de la Digi 24.

Mărgineanu a mai declarat la vremea respectivă că printre cei transportați cu avionul de el se află actorul Mihai Bobonete, cu care este coleg în serialul de comedie „Las Fierbinți”, de la Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *