Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Jador, dezamăgit după refuzul Georgianei Elisei „Mi-am pierdut speranța de a-mi găsi o nevastă”

Jador a mărturisit că și-a pierdut speranța de a-și găsi o nevastă, după ce femeia pe cre o iubește de câțiva ani refuză acum să se împace cu el.

Femeia despre care Jador vorbește se numește Georgiana Elisei,iar cei doi au încheiat relația în anul 2016, înainte ca artistul să devină celebru în România.

„Mi-am pierdut speranța de a-mi găsi o nevastă. Nu mă dau mare sau ceva, e realitatea: oriunde mă duc, femeile sunt curioase de mine. Și nu de mine de cine sunt eu, de Jador. Dacă nu aș fi fost Jador nu mi-aș fi permis să cumpăr paharul ăsta de vin, pentru că probabil era 15 lei și eu veam 12 lei pe zi în facultate de a mânca. Și de ăia 12 lei mâncam cu o fată, de-aia țin eu foarte mult să fiu cu fata aia și trag foarte multsă fiu cu ea.

Ea nu prea trage să fie cu mine, e foarte orgolioasă așa. Dar la un moment dat nu știu ce o să fac. Nu e bine. Mi-am pierdut speranța de a-mi găsi o nevastă. De dragul muzicii, am renunșat la familie, de a-I vedea tot timpul și renunț la ideea de a-mi găsi o nevastă, pentru că toate nu mă vor pentru  ceea ce sunt, mă vor pentru ce sunt acum.”, a spus Jador, de curând, într-un podcast.

Georgiana nu l-a căutat după întoarcerea de la Survivor

Jador a dezvăluit că dintre toate fostele lui, Georgiana, unica femeie de care îi pasă, este și singura care nu l-a căutat la întoarcerea în țară.

„Acum că sunt acasă… O iubesc mult pe fata aia, dar există o problemă, atâta zic. Există o problemă. Nu pot să vorbesc. Da… niciodată să nu spui niciodată, dar nu știu ce o fi, habar nu am. 

Toate fostele mele mi-au dat mesaje, aveam telefonul plin. Mai, dă-vă naibii, până să fiu Jador nu mai erați niciuna moartă după mine! Știu prietenii voștrii că mi-ați dat mesaje?

Bă, dacă o gagică de-a mea e cu tine acum să știi că mi-a dat mesaj. Bă, toate mi-au dat mesaje. Toate. Și nu o vreau pe niciuna, deși toate vor să fie cu Jador. 

Ei i-am dat eu, ea e specială și va rămâne specială toată viața. Și dacă nu voi fi cu ea, va fi specială pentru că am mâncat un pateu cu ea.

Știe cine sunt eu, nu băiatul îmbrăcat la costum de aici, ci băiatul din bulendre care-l iubește pe Dumnezeu”, a mărturisit Jador în emisiunea „Ștafeta mixtă”.

VEZI ȘI: Jador a început să plângă la TV. Ce l-a emoționat până la lacrimi pe manelist: „Mai bine îmi tai o mână decât…”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *