Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 28 aprilie 2021. Fecioarele au mare putere de convingere

Horoscopul zilei de 28 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Fecioară dau dovadă astăzi de o mare putere de convingere asupra celorlalți.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Unii Berbecii s-ar putea să primească o ofertă financiară, fie să fie vorba de cineva care-și dorește să investească în ei, în talentele sau în proiectele lor, fie să fie vorba de o ofertă care vizează un bun material, mai ales dacă au ceva la vânzare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce multă intensitate emoțională, pasiune, de aceea geloziile nu sunt excluse.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur încă resimt efectele Lunii Pline din Scorpion, dat fiind că aceasta s-a petrecut cu nu mai puțin de cinci planete aflate în semnul lor și au fost direct impactați. Riscul certurilor, tensiunilor și despărțirilor se mențină până spre seară, însă de această dată vor observa că nimic din ceea ce se petrece în jurul lor și nimic din ceea ce fac și spun ceilalți, nimic din ceea ce descoperă despre ceilalți nu-i mai doare și nu-i mai afectează.

Horoscop Gemeni

Gemenii s-ar putea să aibă parte de unele tensiuni la locul de muncă, de conflicte cu colegii și neînțelegeri cu cei alături de care-și desfășoară activitățile cotidiene. Posibil ca nici starea de sănătate să nu fie cea mai bună, mai ales în cazul celor care se știu cu probleme renale sau urinare. În alte cazuri, pot apărea neplăceri legate de tiroidă sau de zona genitală. Horoscopul de azi le cere să-și facă un program de muncă serios, rigid și să-l respecte întocmai.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să resimtă din plin nevoia de a avea pe cineva alături, de a iubi și a fi iubiți, iar stările acestea pot fi resimțite foarte intens și cu tentă destabilizatoare de cei care sunt singuri. Ceilalți nativi pot profita pentru a-și împărtăși sentimentele și a se bucura de momente pasionale în cuplu.

Horoscop Leu

Leii ar putea avea parte de stări emoționale destul de oscilante, ar putea resimți o tensiune interioară care nu le dă pace, mai ales dacă sunt și în dispute cu familia sau au parte de stres profesional. Pentru a anihila stările și a se detașa, ar putea face curățenie sau ar putea reorganiza sertarele, debaralele, locurile mai puțin vizibile din casă. Către seară se schimbă starea generală, iar horoscopul zilei îi susține în manifestări afective. Cei care au copii se pot juca cu aceștia și vor observa că uită de toată amărăciunea de peste zi.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să intre cu sau fără voia lor în fel și fel de conflicte, în discuții pe teme ideologice și nativii își vor susține destul de vehement punctul de vedere. Puterea de convingere pe care o au este foarte mare și contextul îi ajută să-și pună în lumină ceea ce au învățat până acum, aspect care-i face foarte mândri. O zi favorabilă pentru discuții cu persoana iubită și copiii.

Horoscop Balanță

Nemulțumirile financiare continuă și astăzi pentru Balanțe, însă mai mult sub forma frustrărilor și mai puțin sub auspiciile fricii de a pierde bani sau de a rămâne fără un venit. Nativii pot cheltui mai mult astăzi pentru casă și familie, poate pentru cumpărăturile de Paște, iar faptul căportofelul se golește îi dezechilibrează.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion resimt și astăzi efectele Lunii Pline care s-a petrecut ieri în zodia lor, însă de această dată nu vor mai fi la fel de tensionați și conflictuali, ba chiar vor avea o mai mare putere interioară și forță de a spune lucrurilor pe nume fără a provoca o furtună. În continuare este nevoie de atenție la relațiile cu ceilalți, deoarece pot descoperi fel și fel de secrete. În cuplu se menține posibilitatea rupturii dacă la mijloc este vorba de gelozie, posesivitate sau alte interese decât iubire.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii mai au de îndurat efectele Lunii Pline de ieri care s-a petrecut pe o casă a sănătății, și care le-a adus mai multă oboseală, stres, dar și gânduri ciudate, regrete, remușcări, amintiri și sentimente de vină, însă către seară își vor schimba total starea de spirit când Luna va intra în zodia lor. Cel puțin cei care s-au confruntat cu insomnii vor dormi mai bine.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot fi surprinși de atitudinea unui prieten sau pot afla un secret despre o persoană apropiată lor care să-i destabilizeze pe moment, însă ulterior se vor lămuri în privința situației. Este o zi favorabilă pentru a se ocupa de proiectele pe care le au și pentru a pune la punct detalii. Horoscopul zilei de 28 aprilie le oferă multă intuiție și o capacitate de a percepe lucrurile subtil, ceea ce-i face să fie cu un pas înaintea celorlalți.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să aibă și astăzi grijă la ceea ce se petrece în viața lor profesională. Tensiunile cu superiorii, deși se mai dizolvă, nu dispar, iar nativii s-ar putea vedea nevoiți să lupte cu toate armele, chiar și cu arme ascunse, pentru a-și menține o funcție sau un privilegiu. De preferat ar fi să nu plece urechea la bârfe și să verifice ce se întâmplă în spatele cortinei. Horoscopul de azi le cere să evite excesele de orice fel.

Horoscop Pești

Nativii Pești pot fi dezamăgiți de ceea ce aud în jurul lor și nu este exclu să-și piardă încrederea în cineva sau în ceva în care au crezut cu putere până acum. Posibil ca și astăzi să aibă de-a face cu repercusiuni ale unor convingeri și principii care s-au dovedit greșite, dar după care s-au ghidat de cel puțin jumătate de an. Posibile întârzieri, blocaje în legătură cu niște acte, însă pot primi sprijin din partea unor prieteni sau asociați.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *