Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cea mai bogată “partidă” din România și-a scos echipa în oraș! Imagini hot!

Fosta soție a boss-ului “Comnord” și-a făcut echipă de oraș, alături de care a apărut, plină de strălucire, în Herăstrău. Cea mai bogată “partidă” din România a ieșit, din nou, în evidență. Îmbrăcată complet în alb, “nucleara” Marilena Simona Crețeanu a atras, încă o dată, privirile tuturor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile hot.

În urmă cu aproape un an, Marilena Simona Crețeanu, cunoscută în lumea mondenă a Capitalei drept cea mai bogată “partidă” din România, a plecat cu un avion privat pentru un sejur la Saint Tropez. Țiplată și cu bijuterii de milioane la “purtător”. La fel cum apare și în București, atunci când iese cu prietenele ei.

Celebra prim-balerină arată demențial, la vârsta sa

Cele mai recente imagini realizate de CANCAN.RO sunt de-a dreptul colosale și o prezintă pe doamna Marinela în toată splendoarea sa. Celebra prim-balerină de la luxosul bar de noapte Melody de acum 35 ani arată, fără discuție, demențial, la vârsta sa. În ciuda anilor care au trecut, a reușit să se mențină la cote ridicate din punct de vedere estetic. Poate în orice moment să concureze și chiar să le surclaseze pe toate fostele partenere ale omului de afaceri.

Îmbrăcată în alb, Marilena Simona Crețeanu a fost “regina” de ocazie. Alături de amicele ei, a luat parte la un mic party în weekend-ul trecut. La plecare, au purtat o scurtă conversație în care și-au exprimat nemulțumirea față de restricțiile impuse de autorități în Capitală, potrivit cărora localurile se închideau la ora 18:00. Au respectat, însă, regulile și s-au retras spre casă. (CITEȘTE ȘI: DISCRETUL MILIONAR ROMÂN A „RUPT-O PE MANELE” ALĂTURI DE „REGELE” SALAM)

Simona Marilena Crețeanu, “nucleara” în alb din Herăstrău

Cine este Marilena Simona Crețeanu

Sorin Crețeanu s-a despărțit de partenera cu care a clădit împreună un conglomerat de firme – Comnord și Procema – cu afaceri de zeci de milioane de euro. Ex-soția, Marilena Simona Crețeanu, este o fostă apariție de senzație din anii ‘80, care a încântat privirile bărbaților bogați, în vremea aceea, pe scena barului de noapte Melody de pe Bulevardul Magheru din Capitală. Melody, cel mai în vogă bar de noapte din perioada comunistă, se afla sub înaltul directorat al distinsului și apreciatului Viorel Păunescu, o legendă vie a României.

Milionar discret

Într-o vreme, pe oriunde mergeai în București vedeai panourile cu numele “Comnord”, o companie celebră pe piața construcțiilor, al cărei proprietar este Sorin Crețeanu. De la mall-uri până la cartiere rezidențiale în Militari sau Băneasa, firma s-a ocupat, de-a lungul timpului, de proiecte de zeci de milioane de euro.

Sorin Crețeanu este însă un om de afaceri care preferă să nu iasă în față. Nu pare să îi placă deloc publicitatea, iar aparițiile lui în presă sunt rare. Își controlează, în liniște, business-urile pe care le deține și este super-discret.

Fost vicepreședinte la Rapid

Sorin Crețeanu este unul dintre milionarii României, conectat la toate mediile, fie că vorbim de fotbal sau de business. A făcut bani pe piața imobiliară, s-a implicat în “sportul-rege” în urmă cu câțiva ani și, în era lui George Copos, a fost și vicepreședinte al clubului Rapid. De regulă, își petrece vacanțele în Saint-Tropez, Franța. (NU RATA: TRIUNGHI DE AMORUL… AFACERILOR INTR-O PARCARE! CEL MAI BOGAT BUGETAR A INTRAT IN HORA SUSOTELILOR CU DOI PRIETENI MILIONARI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *