Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alessandra Stoicescu a împlinit 45 de ani și sărbătorește în Maldive. „Sara e cadoul perfect”

Alessandra Stoicescu, soțul Sergiu și fiica lor Sara vor petrece aproximativ o săptămână de zile în Maldive, departe de România. Ziua de 28 aprilie e una specială pentru ei, prezentatoarea de la Antena 1 își sărbătorește ziua de naștere. A declarat că cel mai frumos cadou e fiica ei Sara.

Prezentatoarea Observatorului orei 19.00 de la Antena 1 se află în prima vacanță a sa din acest an, a plecat cu familia în Maldive, unul din locurile lor preferate, pentru a-și serba ziua de naștere.

A împlinit 45 de ani și sărbătorește alături de persoanele cele mai dragi din viața ei: soțul și fiica Sara.

„Ne-am dorit foarte mult o vacanță și pentru că în fiecare an plecam cu ocazia zilei mele de naștere, am decis să facem la fel și acum. Chiar dacă eforturile pentru a pleca undeva s-au dublat, cu toate restricțiile și testele obligatorii, consider că merită și că te simți în siguranță tocmai datorită regulilor respectate de turiști.

Maldive este destinația noastră preferată, am venit de multe ori aici cu Sergiu, iar acum, cu Sara lângă noi, pe nisipul alb, în atmosfera asta de vis, nu-mi doresc nimic mai mult. Este cadoul perfect de ziua mea.”, a spus aceasta.

Sandra și Sergiu Constantinescu sunt căsătoriți de aproximativ opt ani, în octombrie 2013 și-au unit destinele. În 2019, cei doi au devenit părinții unei fetițe, Sara a venit pe lume în data de 29 iulie.

Alessandra Stoicescu, înlocuită pentru moment la Observatorul Antenei 1

În data de 26 aprilie, Alessandra Stoicescu nu a apărut la Observatorul orei 19.00 de la Antena 1.

Valentin Butnaru, colegul ei, și-a făcut apariția și a prezentat știrile. El îi ține locul prezentatoarei în această perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *