Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gestul impresionant făcut de un tânăr polițist din Bacău. Cum a reacționat, atunci când a văzut o bătrână care vindea buchete de flori

Într-o realitate cruntă a zilelor noastre în care bătrânicile care vând diverse lucruri precum flori, pătrunjel sau alte bunătăți din grădină sunt alungate de unii oameni ai legii din stradă, un tânăr polițist a făcut un gest emoționant pentru o bunicuță.

Alexandru este un polițist tânăr, iar acum, în apropierea Paștelui, a făcut un gest emoționant pentru o bătrânică ce vindea buchete de flori culese din propria grădină.

Omul legii a cumpărat un buchețel de la bătrânică și i-a oferit suma de 200 de lei pe florile respective, motivând că aceasta avea nevoie mai mare de banii respectivi decât el.

Polițistul nu a vrut să se afle de gestul său emoționant

Sâmbătă dimineață, în timp ce efectua serviciul de patrulare, tânărul polițist a văzut o bătrână care vindea flori de primăvară. A mers către ea și i-a oferit 200 de lei pe flori pentru a o ajuta. Deși polițistul nu a vrut să fie fotografiat, cineva i-a făcut o poză care a devenit virală.

Pe pagina de Facebook Buhusi.net, un internaut a postat o fotografie cu Alexandru și cu buchețelul de flori cumpărat de la bătrânică, alături de un mesaj emoționant.

”Prețuiește bătrânii! Când vezi o bunicuță că-și vinde florile, ceapa sau pătrunjelul în piată, cumpără de la ea! Lasă-i si ceva în plus, dacă poți… Prețuiește bătrânii!

Primul răspuns la provocarea mea de pe 2 aprilie „Prețuiește bătrânii!”

Un buchet de flori de 200 de lei de la o bătrână care avea mai multă nevoie de acei bani!

El nu ar fi vrut sa apară în poză si sper ca nu ma va reclama pe legea 190/2018”

Sursă foto: Facebook

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *