Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Ești virgină, ai 12 ani…”. Reacția Alexandrei Dinu

Florin Călinescu a avut o seară de excepție, în ediția cu 24 a emisiunii „Românii au talent, de la ProTV, dacă este să ne referim la scenele de umor.

Înainte să o ironizeze pe Olivia Steer împreună într-o discuție cu Andi Moisescu, soțul vedetei, actorul a avut un moment amuzant, și în același timp bizar. (Citește și: Olivia Steer, înțepată de Florin Călinescu, în direct, la Românii au Talent: „Măi, Moisescu, nu cumva se duce la o shaormerie, în p*%@ la o ceva…?!?”)

Simțind cel mai probabil încordarea și oboseala colegei de juriu, Florin s-a ridicat de pe scaun și i-a făcut Andrei întâi o frecție și apoi un masaj ca la carte.

Mesajul care a ridicat sprâncenele tuturor

Și pentru că altfel nu se putea, gestul a fost acompaniat de un mesaj, spus în șoaptă, la urechea artistei, care pe tot parcursul momentului a profitat de atenția acordată zâmbind încontinuu.

„Relaxează-te, uită de tot, intrăm într-o ședință. Uită tot ce ai trăit până astăzi, abandonează-te. Uită de tot ce ai trăit în viața ta, uită de filipineze, de Tiberiu Maria, de HaHaHa Production.

Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate, n-ai concerte, n-ai emisiuni. Oricum, n-ai concerte. Simte-te lină. Ești un ied, aleargă singură pe islaz! Acum apelază-te la izvor puțin”, i-a șoptit Florin Călinescu Andrei.

În acest timp, Smiley stătea pe telefon, iar Alexandra Dinu privea cu uimire și blândețe gestul actorului către solistă. Atunci când a auzit cuvântul „virgină” fosta soție a lui Adrian Mutu a făcut ochii mari „cât cepele”.

Replicile au provocat hotote de râs (foto captură ProTV )

A dezvăluit cum vrea să fie îngropat

În urmă cu doar o săptămână, Florin Călinescu i-a șocat pe colegii săi de pupitru, mărturisindu-le unde își dorește să fie îngropat, peste 30 de ani.

Florin Călinescu își dorește să fie îngropat ca fostul lider sovietic Lenin, într-un sicriu cu geam, iar locația să fie la Cimitirul Bellu din Capitală. De asemenea, actorul i-a transmis lui Smiley să aducă un buchet de crizanteme, atunci când îi va vizita locul de veci.

Florin: 21 septembrie 2051!

Smiley: În ce zi va cădea 21 septembrie 2051

Florin: Ziua în care o să vii tu la Bellu, să mă vezi.

Smiley: Asta a fost o glumă macabră…

Florin: Să dea dracu, de nu mă îngrop ca Lenin. Îmi las un geam, când te apleci să pui crizantema să îți fac așa BAU!

Smiley: Ce flori preferați?

Florin: Crizanteme. La cimitir cu ce p*** mea vrei să vii, cu mușcate?

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *