Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dinastia Salam a luat Herăstrăul cu asalt!

„Regele” Florin Salam a apărut în Herăstrău, de Florii, alături de familia lui, dar și de prietenii de suflet. Celebrul artist și amicii săi s-au retras, inițial, la un restaurant de pe malul lacului, unde au cinstit așa cum se cuvine ziua „Majestății Sale”, iar apoi au făcut o baie de mulțime pe alei, printre copacii înfloriți. CANCAN.RO vă prezintă imaginile fabuloase în care personajul principal este însuși sărbătoritul, Florin Salam!

Florin Salam a dat petrecere mare, chiar în parcul Herăstrău! S-a întâmplat chiar de Florii și i-a avut alături pe soția lui, Roxana Dobre, pe fiica lor, dar și alte neamuri și mulți prieteni de suflet. Petrecăreții au descins în parc și au luat ca țintă restaurantul cu specific italian IT Cucina. Acolo, ”alaiul” a comandat tot ce a fost mai bun, iar distracția a mers ca pe roate. După mai bine de două ore, Florin Salam și invitații lui au ieșit la plimbare.

„Regele” Florin Salam a făcut ”baie de mulțime” în Herăstrău, de Florii

Florin Salam, urare în mijlocul Herăstrăului: ”La mulți ani de Florii!”

Pe aleile încadrate de copaci înfloriți i-au purtat pașii, iar plimbarea a fost oprită, din când în când, de Florin Salam, care a ținut de fiecare dată să ureze ”La mulți ani, de Florii! A fost ”baie de mulțime” în acea duminică însorită, în care artistul a lăsat la o parte îndeletnicirea de zi cu zi și s-a dedicat total familiei, dar și bunilor lui prieteni. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA GROZA, MELODII SENZAȚIONALE ALĂTURI DE 10 DINTRE CEI MAI APRECIAȚI MANELIȘTI! FLORIN SALAM ȘI VALI VIJELIE, PRINTRE ARTIȘTII PE CARE COSTI IONIȚĂ I-A CONVINS SĂ COLABOREZE)

După o tură de Herăstrău – și nu e deloc micuț cunoscutul parc din Capitală – Florin Salam, soția lui, Roxana Dobre și ceilalți invitați la petrecerea oferită de vestitul cântăreț de muzică de petrecere s-au retras spre parcare, unde își lăsaseră la ”odihnit” bolizii. Au făcut ”îmbarcarea” și fiecare pe drumul lui s-a strecurat. Probabil, cu promisiunea că o vor face de nota 10 și la următoarea întâlnire.

Florin Salam a imortalizat momentele deosebite

Cum a cucerit-o Florin Salam pe Roxana Dobre: ”Dormeam cu poza ei lângă pat!”

Roxana Dobre, jumătatea lui Florin Salam de mai bine de șapte ani, s-a lăsat greu cucerită de celebrul manelist. Mama copiilor lui Florin i-a provocat, în perioada tatonărilor, multe nopți nedormite. Chiar cântărețul avea să facă dezvăluirile. Invitat la un podcast, Salam a povestit ce făcea în fiecare noapte, în perioada în care se îndrăgostise de Roxana, dar nu știa dacă se va înfiripa ceva între ei. (NU RATA: ADEVĂRUL DIN SPATELE ARTISTULUI FLORIN SALAM: „NU AM TIMP SĂ ÎNVĂȚ CINE SUNT” + „AM VRUT DE MULTE ORI SĂ RENUNȚ LA CE FAC CEL MAI BINE, DAR …”)

Artistul a recunoscut că și-a dorit foarte mult ca Roxana să-l vadă exact așa cum e și să se îndrăgostească de el. Pentru asta, Florin Salam se ruga la Dumnezeu și dormea noapte de noapte cu poza Roxanei lângă pat. ”Frate, dormeam cu poza ei. Puneam așa poza, dormeam la hotel pe vremea aia, și puneam poza. Și El știa, când veneam eu de unde veneam, găseam poza acolo pusă, și patul făcut. Mă uitam la ea. Încă n-o luasem (de soție – n.r.) și nu eram sigur dacă o să fie… Îi spuneam: «Roxana, noapte bună, sărut mâna, te iubesc». Și mă rugam la Dumnezeu să fie cu mine și uite că mi-a dat-o Dumnezeu”, a povestit Florin Salam.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *