Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sora unui celebru artist român a cucerit definitiv un milionar din industria de armament

Sora unui cunoscut artist din România s-a cuplat cu un milionar din industria de armament. Potrivit surselor CANCAN.RO, afaceristul i-a încredințat brunetei inclusiv firmele pe care le deține. Atenție, urmează dezvăluiri în exclusivitate, precum și imagini inedite cu cuplul.

El, un om de afaceri respectat, cu multe milioane în conturi. Ea, o brunetă superbă, pe care mulți masculi și-ar dori-o. S-au cunoscut și pe loc s-au plăcut. Logic, a început o poveste de iubire care, deși este la început, are șanse mari să se finalizeze în fața altarului.

Milionarul care derulează afaceri în industria de armament s-a cuplat în timp record cu tânăra, sora unui cântăreț român de muzică reggae, dance hall, pop și R&B. Cei doi deja s-au afișat, iar în anturajul lor legătura amoroasă nu mai reprezintă un mister.

Întâlnire într-o zonă selectă a Capitalei

Potrivit surselor noastre, relația este serioasă din toate punctele de vedere. Informațiile obținute de CANCAN.RO arată că bruneta și milionarul au ajuns inclusiv la un pact, menit să protejeze investițiile pe care omul de afaceri le-a făcut de-a lungul timpului. (CITEȘTE ȘI: UN MILIONAR CELEBRU DE LA NOI A LUAT ACASĂ O BRUNETĂ MISTERIOASĂ, A PLIMBAT-O ÎN BENTLEY ȘI A „SCĂPAT” DE EA CU CÂTEVA SUTE DE LEI)

Pe scurt, milionarul i-ar fi încredințat surorii cunoscutului artist firmele pe care le controlează, pentru situația în care ar urma să apară și “zile negre”. Omul de afaceri a avut maximă încredere în iubita lui, cu care nu ratează nicio ocazie să se afișeze mândru.

Milionarul din industria de armament, alături de iubita lui, sora unui cunoscut artist din România

De curând, CANCAN.RO i-a întâlnit pe milionarul din industria de armament și pe partenera sa într-o zonă selectă a Capitalei. Ambii au părut super-relaxați, semn că relația este pe făgașul normal. Până au ajuns în mașină, omul de afaceri și sora celebrului artist au purtat o scurtă conversație.

Nu au făcut, totuși, niciun gest care să arate că sunt înnebuniți unul după celălalt. S-au comportat absolut normal și nu au ieșit cu nimic în evidență. Preferă, mai mult ca sigur, să-și arate afecțiunea reciprocă în propriul lor dormitor. Fapt pentru care merită, evident, apreciați.
(NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE MOARTEA CELUI MAI EXCENTRIC TÂNĂR MILIONAR ROMÂN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct peWhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *