Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Jador, după eliminarea de la „Survivor România”: „Eu nu îl urăsc pe Zanni”

Jador a fost eliminat de la „Survivor România” în ediția din 22 aprilie din cauza problemelor de la piciorul stâng. Nu a mai putut continua concursul, așa că a revenit acasă. La prima apariție televizată de la eliminare, acesta a făcut declarații despre Zanni.

Pe parcursul competiției, între cei doi au apărut des discuții, de multe ori s-au contrazis, ba chiar s-au și certat. Nu cădeau întotdeauna de acord, aveau păreri diferite chiar dacă făceau parte din aceeași echipă. Invitat în emisiunea „Teo Show”, Jador a vrut să facă precizări referitoare la relația lui cu Zanni.

Fostul concurent nu îi poartă pică tânărului artist, nu îl urăște pe Zanni.

„Real, nu m-am enervat nimeni în concurs. Eu nu îl urăsc pe Zanni, el este un copil foarte bun. El își dorește mult să câștige.

Jador, după eliminarea de la „Survivor România”: „Eu nu îl urăsc pe Zanni”

Știu că are o situație financiară nașpa. Nu pot să urăsc un copil bun care vrea să muncească, să facă ceva. (…) Da, el a crescut la orfelinat, mai și greșește, dar el are sufletul bun.”, a spus Jador în direct la Kanal D.

Jador, după eliminarea de la „Survivor România”: „Eu nu îl urăsc pe Zanni”

Jador, revedere emoționantă cu mama sa după eliminarea de la „Survivor România”

Jador a ajuns în România pe 24 aprilie, după ce a părăsit „Survivor România”, din cauza problemelor de sănătate. Vizibil slăbit, acesta a fost întâmpinat la aeroport de părinți și prieteni.

Bogdan Mocanu, Nikolas Sax, Robert Ionescu au fost doar câțiva prieteni apropiați, care l-au așteptat cu un tort, pe Jador la aeroport. „E mult mai greu decât se vede la televizor. Și am văzut că multi oameni sunt hate-uiți, nu mai hate-uiți că suntem vai de capul nostru. Piciorul e varză. Nu mai vreau să risc. Și 12 ore pe avion așa cu piciorul…e crunt. Mulțumesc că ați venit, facem poze cu toții…nu plec până nu fac poze cu toți. Vreau ca toată lumea să creadă ce se întâmplă acolo”, a spus acesta.

Fostul concurent a izbucnit în lacrimi când și-a văzut mama. A strâns-o în brațe minute în șir și i-a spus că i-a dus dorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *