Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gabriela Cristea a apărut fără verighetă. A spus acum de ce nu mai poartă bijuteria

Gabriela Cristea se concentrează acum asupra vieții profesionale, dar și asupra familiei sale, asupra fetițelor care cresc pe zi ce trece. Prezentatoarea de la Antena Stars a fost surprinsă recent fără verighetă, iar acum a dezvăluit care e motivul pentru care nu mai poartă bijuteria.

Cristina Șișcanu, buna prietenă a Gabrielei Cristea, s-a întrebat de ce prezentatoarea de la Antena Stars nu mai poartă verighetă. Aceasta a apărut în imagini pe rețelele de socializare și în propria emisiune fără inelul pe deget. Când cele două s-au întâlnit, vedeta a spus motivul.

„N-am verighetă! Nu mi-am pus și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, i-a răspuns Gabriela Cristinei Șișcanu în emisiunea „Fetele lui Tavi” de la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Conda s-au căsătorit religios în 2019. Nașii lor au fost Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu.

Gabriela Cristea își dorește al treilea copil

Gabriela Cristea este mamă a două fetițe și a mărturisit pentru prima oară că își mai dorește un copil, însă acest lucru nu mai este posibil. Vedeta și Cristina Cioran, care este însărcinată în 7 luni, au împărtășit impresii despre cei mici la „Mămici de Pitici cu Lipici”, de la Antena Stars.

„Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. După ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers.

Gabriela Cristea a apărut fără verighetă. A spus acum de ce nu mai poartă bijuteria

Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a spus Gabriela Cristea către Cristina Cioran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *