Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum se menține în formă Andreea Bălan la 36 de ani. Are 49 de kilograme

Andreea Bălan e una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Susține concerte din adolescență, impresionează de atunci cu talentul și vocea ei. Acum, la 36 de ani, are aceeași siluetă de invidiat. Iată cum se menține în formă.

Chiar dacă nu mai susține cântări din cauza situației generate de pandemia de coronavirus, Andreea Bălan e foarte activă. Filmează săptămânal pentru canalul său de Youtube, pozează pentru conturile sale de pe rețelele de socializare, lansează noi melodii și chiar mai apare în emisiuni de televiziune.

La 36 de ani, cântăreața se mândrește cu silueta sa. Vedeta a dezvăluit acum că are grijă la alimentație, are două mese pe zi. Nu renunță nici la desert, se bucură de ceva dulce la fiecare masă. În afară de acest regim alimentar, Andreea Bălan face mult sport. Aceasta merge des în sala de dans, acolo se antrenează cu Petrișor Ruge, împreună fac coregrafii pentru show-urile ei.

„Mănânc doar de două ori pe zi, un singur fel. Mănânc desert după fiecare masă”, a spus Andreea Bălan la Antena 1.

Andreea Bălan la proba cântarului

Vedeta s-a urcat recent pe cântar și le-a arătat tuturor ce greutate are la o înălțime de 1,65 m. Andreea Bălan nu s-a ferit să publice rezultatul pe Instagram și a arătat câte kilograme are.

Andreea Bălan a așteptat rezultatul care nu a întârziat să apară. „49. Ca de obicei!”, a spus artista în momentul în care a văzut numărul asupra căruia s-a oprit cântarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *