Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce a pățit Bobonete atunci când a mers prima oară în restaurantul lui Dani Oțil. „Foarte urât”

Într-unul din podcast-urile realizate zilele trecute, Mihai Bobonete l-a avut invitat pe Răzvan Simion, cel care de altfel îi este și prieten, împreună cu Dani Oțil, de mai mulți ani.

Cei trei au trecut de-a lungul anilor prin multe momente memorabile împreună, pe care cei doi le-au dezvăluit în cadrul interviului.

La un moment dat, Mihai Bobonete l-a întrebat pe Răzvan Simion dacă își mai amintește faptul că i-a spus lui Dani Oțil că nu va mai intra niciodată în restaurantul său, deschis în Capitală.

În stilu-i caracteristic, actorul a povestit ce s-a întâmplat, atunci când a primit nota de plată.

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: «Eu cred că „Neața cu Răzvan și Dani” rămâne doar cu Răzvan». Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă.

M-am uitat pe notă și am văzut 15 mililoane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota.

Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a spus Mihai Bobonete, reușind să stârnească hohote de râs în rândul celor prezenți la Podcast.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *