Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Artistul Romeo Zaharia, noi acuzații după moartea fratelui său, la o zi după rapel: ”Vaccinul l-a răpus!”

Fratele actorului vasluian Romeo Zaharia murea la doar 48 de ore după rapel! Multe semne de întrebare privind nefericitul eveniment, iar fratele bărbatului de doar 35 de ani își pune acum multe semne de întrebare. Acum, el așteaptă rezultatele autopsiei.

Tânărul avea să-și dea ultima suflare la scurt timp după ce făcea al doiea vaccin anti-COVID, iar Romeo Zaharia a descoperit că au fost multe nereguli în cazul lui. În acest sens, familia celui dispărut prematur a angajat un avocat, pentru că va deschide proces în acest caz. ”Așteptăm rezultatele pentru a merge mai departe cu acțiunea noastră în justiție. Și o vom declanșa oricum, dacă nu vor apărea mai repede, pentru că ni s-a spus că poate să dureze chiar și un an!”, a dezvăluit Romeo Zaharia, pentru activenews.ro. (CITEȘTE ȘI: ”EL MAGICO” RAJ, CELEBRUL DEALER AL VEDETELOR, A MURIT DUPĂ CE S-A INFECTAT CU CORONAVIRUS)

Artistul Romeo Zaharia, noi acuzații după moartea fratelui său, la o zi după rapel: ”Prea multe nereguli!”

Multe lucruri care nu se leagă ar fi descoperit acesta. “Îi vom da în judecată, pentru că au fost prea multe nereguli, atât în declarații cât și în procedură. Pe certificatul de deces au apărut substanțe pe care fratele meu nu le lua. De unde insulină dacă nu era diabetic? Cum se poate inventa așa ceva? Cineva trebuie să fie responsabil. El făcea dializă, asta e altceva. Și era foarte bine. Scăpase și de Covid. Nu trebuia să facă vaccinul. S-a spus că vaccinul e sigur. Iar noi avem acum dovada cât de sigur e. Atât eu cât și soția lui Andrei asta credem că l-a răpus: vaccinul. Vaccinul l-a ucis”, a spus Romeo Zaharia. (NU RATA: POVESTEA TULBURĂTOARE DE VIAȚĂ A LUI BARBU ZAHARIA, BĂRBATUL CARE A MURIT DUPĂ CE A FOST TRÂNTIT LA PĂMÂNT DE POLIȚIST)

Familia tânărului decedat nu a avut de gând, initial, să se ajungă la efectuarea autopsiei, dar a descoperit o afecțiune de care el suferea (diabet), cu care nu fusese diagnosticat. Atunci membrii familiei s-au răzgândit. Andrei se vaccinase pe 19 martie, dimineața, iar apoi a făcut dializă la un centru din Vaslui. Seara a început să se simtă rău, a făcut temperatură, iar în a doua noapte starea i s-a agravat. Avea să-și piardă viața, în ciuda intervenției medicilor.

Cauza decesului a fost fibrilație ventriculară neresuscitabilă, iar asta i-a făcut pe cei din familia tânărului să se întrebe dacă rapelul nu i-a grăbit sfârșitul.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *