Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

VIDEO șocant! O adolescentă a aruncat o pisică de la etaj, fără vreo remușcare

O adolescentă a aruncat o pisică de la etaj, fără să aibă vreo remușcare. Tânăra a filmat întreaga scenă, în timp ce mărturisea că a vrut să facă un experiment social.

Experiment social de la etaj”, spunea adolescenta, cu o voce senină, în timp ce filma scena șocantă. Tânăra ținea într-o mână pisica, care se zbătea. În cealaltă mâna avea telefonul cu care a imortalizat tot momentul uluitor. Ulterior, a aruncat pisicuța de pe geam.

Scenele șocante s-au viralizat rapid, iar imaginile au ajuns în posesia polițiștilor din Bacău. Din fericire, animalul de companie a supraviețuit și este în siguranță acum. Adolescenta, în schimb, a primit o amendă usturătoare după gestul șocant, care a stârnit un val de controverse în mediul online. Atenție, sunt imagini care vă pot afecta emoțional!

Pisicuta este in siguranta!
Multumim mult Politiei Animalelor Bacau !!

Posted by Laura Dieren on Saturday, April 24, 2021

Mai șocant este mesajul pe care tânăra l-a postat ulterior. ”Dacă nu apar la știri, nu ați făcut nimic! Mulțumesc $%6 că m-ai făcut vedetă. Amenda o împărțim la doi pentru că ai pus videoclipul pe Facebook fără acordul meu. Cine nu a dat încă de videoclip pe Facebook, dați-mi mesaj că vă trimit. Al dracului mâță”, a fost mesajul halucinant postat de adolescentă după fapta odioasă.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *