Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Larisa Drăgulescu, mireasă pentru a doua oară. Vezi cum s-a îmbrăcat în ziua cea mare fosta lui Marian Drăgulescu

Larisa Drăgulescu și bărbatul care o face fericită s-au căsătorit! Vedeta este în culmea fericirii că, în sfârșit, poate declara că trăiește o dragoste adevărată, o dragoste matură care speră să dureze până la adânci bătrâneți. Și pentru că evenimentul are o însemnătate atât de importantă pentru ea, Larisa Drăgulescu a decis să poarte două rochii de mireasă, care au făcut-o să capteze privirile tuturor.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a ajuns, din nou, în fața ofițerului de stare civilă și acum se poate declara o femeie cu adevărat fericită. Pentru ziua cea mare, vedeta a ales să poarte două rochii de mireasă. Prima rochie a fost una lungă și simplă, fără mâneci sau bretele, care i-a pus în evidență bustul generos. Cea de-a doua rochie a fost una ceva mai îndrăzneață, fiind una scurtă, cu un decolteu adânc.

În luna noiembrie a anului trecut, Larisa Drăgulescu anunțat plină de emoții că a fost cerută în căsătorie și că, deși nu se aștepta, gestul iubitului ei a făcut-o foarte fericită.

CITEȘTE ȘI LARISA, FOSTA SOȚIE A LUI MARIAN DRĂGULESCU, LA ORA ADEVĂRULUI: ”OAMENII MĂ BLAMEAZĂ!” CUM CÂȘTIGĂ BANII

Larisa Drăgulescu: „Rănile din trecut m-au făcut să nu mai iubesc ca înainte”

Deși au trecut ani buni de la divorțul dintre ea și marele gimnast, Marian Drăgulescu, Larisa declară că a avut nevoie de timp pentru a găsi adevărata dragoste. Spune ea, acum, relația pe care a reușit s-o construiască alături de bărbatul iubit este una mult mai sănătoasă și care, cu siguranță, îi va aduce doar bucurii.

„Suntem de 3 ani jumătate, aproape 4, dar cu unele despărțiri între. Mulțumesc, să fie a doua și ultima. Acum totul este OK pentru că am altă maturitate și rănile din trecut m-au făcut să nu mai iubesc la fel ca înainte, văd lucrurile altfel. Probabil este o dragoste mult mai matură și gândită, ca să zic așa.”, a spus Larisa Drăgulescu pentru Antena Stars

VEZI ȘI GALERIE FOTO: CUM ARATĂ ACUM LARISA, FOSTA SOȚIE A LUI MARIAN DRĂGULESCU!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *