Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anda Adam s-a îngrășat în vacanță. Câte kilograme are artista

Anda Adam a fost acuzată în repetate rânduri că s-a îngrășat, însă artista a demonstrat contrariul. Cu o alimentație sănătoasă și multe ore petrecute în sala de sport, vedeta și-a menținut greutatea în ultimii ani. De când s-a întors însă din vacanță, interpreta a observat că a luat în greutate.

În timpul unei sesiuni de întrebări pe contul de socializare, Anda a recunoscut că s-a îngrășat 3 kilograme, după o perioadă în care a fost în vacanță.

„55 de kg. Acum după vacanță vreo 3 în plus”, a scris Anda Adam pe Instagram, când a fost întrebată câte kilograme are.

S-a spus că are probleme în căsnicie și că soțul ar fi plecat de acasă

„Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii, pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul.

Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni că nu mai sunt cu Y.

E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus recent Anda Adam, la Antena Stars

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *