Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Un angajat al Ministerului de Interne din Marea Britanie și-a drogat amanta pentru a avorta

Darren Burke, directorul adjunct al programului de servicii de comunicare mobil din cadrul Ministerului de Interne din Marea Britanie, este acuzat de procurare ilegală de otravă pentru producerea avortului și provocarea avortului prin otrăvire. 

Un bărbat căsătorit, care lucrează în Ministerul de Interne, și-a drogat amanta pentru a-i provoca un avort spontan, potrivit instanței.  Darren Burke, în vârstă de 41 de ani, a intrat în posesia unui medicament numit Mifepristonă, eliberat doar de către medici pentru a induce avortul în cazul sarcinilor avansate, și i l-a dat Laurei Slade.  Pastilele funcționează blocând hormonul progesteron, care-i necesar pentru ca o sarcină să evolueze.

Burke, care lucrează ca director adjunct pentru programul de servicii de comunicare mobilă pentru situații de urgență în cadrul Ministerului de Interne, a vorbit doar pentru a confirma numele lui, data nașterii și adresa. Nu a pledat pentru cele două acuzații care i se aduc: procurare ilegală de otravă pentru producerea avortului și provocarea avortului prin otrăvire.

CITEȘTE ȘI IMPRESIONANT! O TÂNĂRĂ A SĂRIT ÎN AJUTORUL UNUI CUPLU DE BĂTRÂNI. CUM LE-A TRANSFORMAT CASA?

Amanta este cea care l-a reclamat

Potrivit acuzațiilor, Burke „În mod ilegal a procurat o otravă sau alte substanțe nocive, numite mifepristonă, cunoscută ca fiind folosită în mod ilegal pentru a provoca avort și a administrat în mod ilegal cu intenția de a provoca avortul. „

Procurorul Beata Murphy le-a spus magistraților de la Ealing că “ Înțeleg că reclamantul este amanta, iar pârâtul este căsătorit și are copii, iar ea e amanta.

Burke urmează să se prezinte în fața tribunalului coroanei  Isleworth Crown Court la următorul termen.

VEZI ȘI LAMBORGHINI AVENTADOR, SCOS LA VÂNZARE! BOLIDUL A FOST CONFISCAT DE LA UN INTERLOP. CE SUMĂ TREBUIE SĂ SCOATĂ DIN BUZUNARE CEI INTERESAȚI

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *