Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Irinel Columbeanu a recunoscut: „Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine”

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți și au împreună o fată, pe Irina, care în prezent locuiește cu mama ei în America. Fostul afacerist a acordat un interviu, în care a recunoscut pentru prima oară, că fosta soție a avut toate motivele să își dorească divorțul.

În prezent, Irinel și Monica au o relație bună, chiar dacă au fost în scandal o bună perioadă de dimp după divorț. Acesta a făcut declarații neașteptate despre căsnicia cu aceasta.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare.

Irinel Columbeanu a recunoscut: „Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine”

Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei.

În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat afaceristul la un post de televiziune, potrivit Cancan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *