Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiica lui Gabi Luncă nu poartă doliu după mama ei. Cum am filmat-o pe Rebeca Onoriu

Este cea mai bună dovadă că durerea pentru pierderea celor dragi stă adesea doar în suflet. CANCAN.RO vă prezintă imagini de ultimă oră cu fiica lui Gabi Luncă. După cum se observă cu ușurință, Rebeca Onoriu nu poartă doliu după mama ei, deși nu a trecut nicio lună de la moartea celebrei cântărețe.

Ceea ce nu înseamnă deloc că sufletul nu-i chinuit încă de dispariția celei supranumite Regina muzicii lăutărești. Doar că viața merge înainte, cu bune, cu rele. Din păcate pentru Rebeca, la mijlocul acestei săptămâni s-a lovit de unele probleme. Mașina i-a fost avariată, așa că a luat drumul unei reprezentanțe din Pipera, pentru a rezolva totul. Tăblăria era cam șifonată și necesita, urgent, reparații.

Rebeca, fiica lui Gabi Luncă, și-a băgat mașina în service

Rebeca avea să ajungă într-un suflet acolo, la volanul mașinii sale de un alb imaculat, și imediat a căutat, din priviri, un mecanic auto. Avea să-l găsească repede, spre norocul ei. I-a explicat omului despre ce e vorba, ba chiar mașina i-a și fost ”consultată”, sumar, ce-i drept. Iar, după gesturile făcute de tipul în salopetă, treaba urma să fie rezolvată fără probleme. Fiica fostei cântărețe s-a luat cu explicațiile și a uitat să-și pună masca de protecție, dar imediat a simțit că parcă ceva nu ar fi în regulă! ”Unde-i masca?” În mașină, firește, iar Rebeca doar ce a deschis portiera și și-a plasat-o, regulamentar, peste nas și gură.

După ce a mai dat câteva explicații, a fost nevoită să lase acolo mașina. A sunat un prieten, a venit, a luat-o și a părăsit curtea reprezentanței. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL DUPĂ ÎNMORMÂNTAREA ARTISTEI GABI LUNCĂ. “AM FOST CONTACTATĂ DE MAI MULTE PERSOANE!” )

Rebeca Onoriu îi arată mecanicului ce probleme are la mașină

Gabi Luncă a murit la 82 de ani! Mesajul emoționant al fiicei ei

Gabi Luncă a murit la 82 de ani, vineri, 2 aprilie, la Spitalul Județean Ilfov, după ce medicii s-au luptat să o salveze timp de aproape două săptămâni. Tristul anunț a fost făcut atunci chiar de Rebeca Onoriu. „După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a scris fiica artistei pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu Gabi Luncă și acordeonistul Ion Onoriu, cel cu care Marea Doamnă a muzicii lăutărești s-a căsătorit în 1964. (NU RATA: GABI LUNCĂ, OMAGIATĂ LA ROMEXPO PRINTR-O SLUJBĂ SPECIALĂ)

„Cer Domnului să mi-o trimită în vis… Acum nu mai e ea cea care să se pună gaj pentru noi, acum suntem noi. Toată viața a îngrijit de noi și de multe alte persoane. Acum o îngrijește Domnul, e la brațul Domnului”, spunea fiica cea mică a artistei, copleșită de durere, imediat după înmormântare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *