Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bărbatul din Iași, în vârstă de 71 de ani, care și-a ucis iubita și a stat cu cadavrul în casă timp de o săptămână, a fost trimis în judecată

Un bărbat de 71 de ani și-a ucis iubita, în vârstă de 63 de ani. Cei doi au consumat alcool împreună și la un moment dat a izbucnit un conflict. Crima odioasă a avut loc pe 1 martie.

Bărbatul a stat cu victima în casă timp de o săptămână. Pe 8 martie, acesta și-a anunțat nepotul că iubita lui a murit. Acesta a fost cel care a sunat la 112. În urma audierilor, suspectul a fost preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

Cei doi locuiau împreună de aproximativ un an, iar vecinii spun că bărbatul avea un comportament ciudat și mereu auzeau certuri între ei.

„Pe data de 1 martie 2021, suspectul în vârstă de 71 de ani și concubina sa, de 63 de ani, se aflau într-un imobil din zona Bularga a municipiului Iași. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini a intervenit un conflict. Potrivit datelor strânse până acum, suspectul și-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului.

Medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu sânge, în urma fracturii de piramidă nazală suferită, dar și plăgilor de la nivelul buzelor și al obrajilor și, implicit, al hemoragiei interne”, declara Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Vineri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Constantin Mineață, pentru omor asupra unui membru de familie. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *