Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Milionarul Corneluș se pune bine cu Dumnezeu prin parcări

Milionarul Cornel Popescu se pune bine cu Dumnezeu prin parcările din Capitală. Cunoscutul dezvoltator imobiliar a făcut fericit un preot, iar CANCAN.RO vă prezintă imagini în exclusivitate de la “locul faptei”. “Cărămida” de bani primită de “omul lui Dumnezeu” ar urma să fie folosită în slujba Divinității, cum, probabil, a fost înțelegerea dintre părți.

Cu doar câteva zile înainte de Paștele Ortodox, omul de afaceri Cornel Popescu s-a întâlnit, la un restaurant din Herăstrău, cu un preot, de care îl leagă, în mod clar, o relație aparte. După ce au luat prânzul, cei doi au venit împreună până la mașina proprietarului „Transparent Residence”, un superb Rolls Royce, pentru o mică “afacere”, în prag de sărbători.

Cornel Popescu cu Rolls-ul, părintele cu Touareg-ul

Milionarul a deschis ușa din față-dreapta a mașinii, de unde a luat o “cărămidă” de bani pe care i-a dăruit-o părintelui. Acesta i-a mulțumit lui Cornel Popescu, semn că darul a fost binevenit. Ulterior, cei doi au mai discutat preț de câteva zeci de secunde, după care s-au despărțit. Nu înainte de a se pupa pe obraz, ceea ce denotă faptul că dezvoltatorul imobiliar are o relație specială cu preotul.

Preotul primește de la milionarul Cornel Popescu o „cărămidă” de bani

Apoi fiecare și-a văzut de propriul drum, părăsind zona după posibilități, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO. Cornel Popescu, la volanul unui Rolls cu număr de Iași, preotul cu un Volkswagen Touareg. Rămâne, totuși, de apreciat faptul că milionarul obișnuiește să facă astfel de gesturi și că atunci când îi este solicitat ajutorul răspunde prompt. Cu siguranță, banii îi vor fi de folos părintelui, având în vedere că urmează o perioadă încărcată pentru oamenii care se află în slujba bisericii. (CITEȘTE ȘI: TRIUNGHI DE AMORUL… AFACERILOR ÎNTR-O PARCARE! CEL MAI BOGAT BUGETAR A INTRAT ÎN HORA ȘUȘOTELILOR CU DOI PRIETENI MILIONARI)

Ce salariu are un preot

Salariul unui preot diferă în funcție de mai multe criterii, precum studiile și funcția deținută în cadrul Bisericii Ortodoxe Române (BOR). Remunerația lunară poate porni de la suma de 3.000 de lei. Totodată, legea salarizării unitare prevede majorări de salarii pentru personalul clerical, care sunt aplicate încă de la începututul lui 2018 și vor continua până în 2022.

Potrivit acestei legi, un preot cu studii superioare va primi 3.700 de lei brut, un preot cu gradul II și studii superioare va primi 3.900 de lei, în timp ce un preot definitiv cu studii medii va primi 3.650 de lei brut. (NU RATA: IMAGINI RARE! MILIONARUL ITALIAN ȘI-A “ABANDONAT” FERRARI-UL ÎN FLOREASCA ȘI A DAT O TURĂ CU LOGAN-UL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *