Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum s-a afișat Adelina Pestrițu pe Instagram, după ce s-a speculat că ar fi însărcinată pentru a doua oară

În ultimele zile, au tot existat zvonuri conform cărora Adelina Pestrițu ar fi însărcinată pentru a doua oară. Acum, însă, vedeta le-a închis gura răutăcioșilor și s-a afișat cu abdomenul plat.

Adelina Pestrițu a mărturisit, în nenumărate rânduri, că își dorește să9i facă un frățior sau o surioară fetiței sale. Odată ajunsă în Egipt, acolo unde a plecat să se relaxeze alături de soțul ei, vedeta a fost ținta gurilor rele. Unii dintre internauți au criticat-o pe brunetă, după ce aceasta ar fi acumulat mai multe kilograme în plus. (CITEȘTE ȘI: CUM REFUZĂ ADELINA PESTRIȚU AVANSURILE DOMNILOR CU TUPEU: “MI S-A ÎNTÂMPLAT ÎN TRAFIC”. DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DESPRE KIM KARDASHIAN, VEDETA PE CARE O IDOLATRIZEAZĂ)

Imediat, lumea s-a gândit că este vorba despre o sarcină. Sătulă de comentarii și speculații, Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor că, într-adevăr, s-a îngrășat în ultimele luni și că nu este vorba, sub nicio formă, despre o altă sarcină, așa cum speculau gurile rele.

Adelina Pestrițu, cu abdomenul plat

Adelina Pestrițu se relaxează și se bucură de vacanță, în Egipt. Vedeta s-a lăsat pozată de soțul ei, iar speculațiile din ultimele zile au fost demontate. Adelina Pestrițu a optat pentru un costum de baie negru, format din două piese, care îi scotea în evidență abdomenul plat. (VEZI ȘI: ADELINA PESTRIȚU “A CONTRAATACAT” ÎN RĂZBOIUL CU IULIA ALBU: “NU TE-AI POTOLIT CÂND ȚI-AI LUAT PALMELE ÎN CULISE”. CE DEZVĂLUIRI A MAI FĂCUT DESPRE CELEBRUL CRITIC DE MODĂ)

De altfel, vedeta mărturisea în urmă cu câteva zile că dacă va rămâne însărcinată… ea va fi cea care va face anunțul. După ce a stat la plajă, împreună cu soțul ei, Adelina Pestrițu și-a dat întâlnire în resortul în care este cazată cu Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cei patru au stat la povești, la un pahar de șampanie, bucurându-se de priveliști și companie.

sursa FOTO: Instagram

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *