Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cel mai prost țepar este din Iași! Bărbatul a încercat să păcălească o farmacistă, dar a ajuns să fie încătușat

Un bărbat care a încercat să tragă mai multe țepe a ajuns într-un final să fie condamnat la pușcărie. Individul a ajuns în spatele gratiilor, după ce a încercat să păcălească o farmacistă.

Pe 24 aprilie 2019, polițiștii de la Secția 6 din Iași au fost sesizați de o farmacistă despre faptul că a fost păcălită de un individ care i-a cerut să schimbe niște bani. Petrică Enache, un bărbat de 45 de ani, intrase în farmacie cu un teanc de bancnote de 10 lei și i-a cerut farmacistei să-i schimbe bancnotele cu unele mai mari, de 50 sau de 100 de lei. Femeia a acceptat, însă nu a observat când barbatul a sustras din teanc 250 de lei, potrivit bzi.ro.

Pe 11 iunie 2019, bărbatul s-a întors la aceeași farmacie crezând că o să-i ”meargă” și a doua oară. Femeia, însă, nu a mai caăzut în plasă și a cerut ajutorul polițiștilor.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Petrică Enache la 1 an și o lună de închisoare, cu executare, pentru înșelăciune. La aplicarea pedepsei, judecătorii ieșeni au luat în calcul și o altă condamnare primită de individ.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *