Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea. „M-ai învățat cum să fiu mai bună”

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai mulți ani. Au împreună doi băieți și se înțeleg de minune. Până acum, aceștia nu au făcut pasul cel mare, însă, acum că artista a divorțat oficial de fostul soț, urmează să ajungă la starea civilă, după cum declara recent interpretul.

Antonia a postat un mesaj de dragoste pentru Alex Velea, pe contul de socializare.

„Mă simt norocoasă că am un bărbat care împărtășește aceeași pasiune cu mine. Ești atât de talentat și bun, dar șiu că tu știi ce simt eu pentru tine, doar că mă uimește de fiecare dată când văd un filmuleț cu noi cântând și mi se umple sufletul de bucurie.

Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea. „M-ai învățat cum să fiu mai bună”

M-ai învățat cum să fiu și mai bună și mă simt extrem de iubită. Nu pot să îți spun cât de mult te admir. Cu dragoste, cel mai mare fan al tău!”, a fost mesajul publicat de Antonia pe Instagram.

Alex Velea și Antonia vor să se căsătorească

„Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta.

Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun.

Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta.”, a spus recent Alex Velea, la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *