Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

”Nu pot să cred! Asta nu trebuia…” Are legătură cu micuța

Emily Burghelea este mămică de mai bine de două săptămâni și, alături de Andrei, iubitul ei, este cu ochii numai după micuță. Misteriosul proaspăt tătic a fost cel care a postat prima fotografie cu fetița, dar fosta asistentă avea să-i dea lovitura.

Chiar iubitul a exclamat, pe Instagram, atunci când a văzut ceea ce Emily făcuse. E vorba despre cea mai frumoasă poză cu micuța lor. ”Prima ei oră de viață. Părea că ne știam dintotdeauna. Ne-am înțeles perfect din prima clipă în care ne-am privit în ochi. Nu mai exista nimic în jur. Eram doar eu și ea. Hipnotizate una de cealaltă. Atunci timpul s-a oprit în loc. Când mă gândesc la naștere nu îmi trece prin cap nici măcar o secundă din multele ore de travaliu. Tot ce îmi amintesc este acel moment în care am vazut-o și ne-am privit în ochi. Atunci în sufletul meu a pornit o cascadă de bucurie care nu va seca niciodată. A venit momentul să o cunoașteți. Ea este fetița noastră. Tot universul nostru!”, a scris Emily, în dreptul unei fotografii de nota zece. (NU RATA: EMILY BURGHELEA, TOPITĂ DUPĂ FETIȚA EI! CE FOTOGRAFIE EMOȚIONANTĂ A ÎMPĂRTĂȘIT CU FANII DIN SOCIAL MEDIA)

 

Emily Burghelea și-a năucit iubitul: ”Nu pot să cred! Asta nu trebuia…” E în legătură cu micuța

Dae iubitul Andrei avea să dea o replică neașteptată. ”Aaa, nu pot să cred, ai postat tu cea mai frumoasă poză.. asta nu trebuia postată…”, a scris imediat el. (CITEȘTE ȘI: CUM A LĂSAT-O FĂRĂ CUVINTE IUBITUL PE EMILY BURGHELEA! POZĂ CU MICUȚA LA CARE FOSTA ASISTENTĂ A EXCLAMAT: ”WHAAAAAAT?”)

Reacțiile celor care îi îndrăgesc pe cei doi, Andrei și Emily, au reacționat imediat. ”Cum o cheamă”, ”Vaiii, ce copil frumos!”, ”Felicitări, să vă aducă numai bucurii și fericire”, ”Vaiiiii, două superbități, vă ador!”, au comentat fanii.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *