Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum și-a câștigat Laura Cosoi primii bani. „Paisprezece ani aveam”

Laura Cosoi nu s-a ferit niciodată să vorbească despre trecutul ei, despre adolescență, despre copilărie. Actrița a mărturisit cum a câștigat primii bani, dar și ce își cumpăra cu aceștia.

În copilărie, Laura Cosoi a făcut dans sportiv de performanță. Avea un partener la vremea aceea și cu el mergea în fiecare sâmbătă la un local de nunți din Iași unde dansau. Primeau diverse sume de bani pe care ea le investea în machiaje și în haine.

„Primii bani de buzunar îi câștigam dansând la nunți. Făceam dans sportiv de performanță și îl aveam pe partenerul meu Bogdan și sâmbătă seara, era un restaurant celebru în Iași unde se făceau nunți, și exista acolo o doamnă care era foarte amabilă, care m-a plăcut și care mă invita să dansez contra unei sume de bani.

Cu banii ăia mă distram, mă duceam în oraș, cumpăram machiaje, haine. 14, 15 ani, 16, pe acolo aveam.”, a dezvăluit Laura Cosoi la Kanal D, în emisiunea „Teo Show”.

Recent, Laura Cosoi a transmis un mesaj neașteptat, ce i-a surprins pe fani. Actrița este afectată de această perioadă de pandemie și vine cu sfaturi pentru cei care o urmăresc. „Simt că lumea mea se clatină din temelii și realizez cât de fragili suntem și cât ar trebui să fim de reponsabili de dragul familiei, al copiilor pe care-i creștem și până la urmă și de dragul nostru. Situațiile astea atât de frecvente de boală mă afectează și aproape că trăiesc emoțiile celor din jur la fel de mult ca ei până le vin rezultatele”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *