Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Roxen promovează „Amnesia” pe scenele virtuale ale pre-party-urilor „Eurovision” 2021

„Amnesia” se aude în toată Europa şi dincolo de graniţele sale, iar Roxen a primit invitaţii la spectacolele de promovare a pieselor Eurovision 2021 organizate de unele dintre cele mai importante platforme online dedicate evenimentului.

Cu doar trei săptămâni înainte de startul programului oficial al delegaţiei României la Rotterdam, eurovoix.tv şi eurovision-spain.com au anunţat participarea reprezentantei noastre la evenimentele organizate de cele două publicații online – Concert in the Dark, respectiv PrePartyES.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, anul acesta, toate evenimentele dedicate promovării artiștilor de la Eurovision vor fi organizate online și vor putea fi urmărite de toți fanii, în timp real.

„Chiar dacă nu putem avea concerte live, așa cum obișnuiam, mă bucur foarte tare că prin intermediul evenimentelor organizate în preajma Eurovision, vom putea fi alături de fanii competiției.

Înseamnă foarte mult pentru mine și sper să le placă ce le-am pregătit. Sunt ocazii extraordinare să ajungem mai aproape de public și să ne cunoască mai bine. Vă pup, vă îmbrățișez și aștept cu nerăbdare și cu emoții să ne vedem cât mai curând”, mărturisește Roxen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *