Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul acționar de la Dinamo a apărut la piață cu un Rolls Royce Cullinan

La 76 de ani, Vova Cohn, Vladimir pe numele din buletin, este un om de afaceri care se respectă și care încă atrage atenția cu fiecare ocazie când apare în public. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, ultima “aroganță” făcută de cunoscutul om de afaceri, zilele trecute, în Capitală.

Vladimir Cohn are o colecţie impresionantă de maşini, care valorează milioane de euro. Fostul acționar al clubului Dinamo a apărut, recent, cu un Rolls Royce Cullinan țiplă care valorează în jur de 400.000 de euro. Nu s-a dus la vreun restaurant, ci la piață, ca orice om.

Apariție de senzație în Piața Floreasca

Foarte relaxat, milionarul Vova Cohn s-a îndreptat, după ce a terminat cumpărăturile, către “bijuteria” de culoare neagră pe care a plătit o avere. După ce s-a asigurat că nimic nu-i poate periclita drumul, s-a urcat în bolid, pe care l-a pornit cu maximă atenție. (CITEȘTE ȘI: „VOVA” COHN, TARE ÎN GHIDON)

Superbul Rolls Royce Cullinan, la volanul căruia se afla Vladimir Cohn, a ieșit rapid în evidență. Toți cei aflați în zonă au rămas impresionați de dimensiunile bolidului pe care a ales să-l conducă, în plină pandemie, cunoscutul om de afaceri. În momentul plecării din Piața Floreasca, “bijuteria” a reprezentat, practic, atracția momentului, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO.

Milionarul Vova Cohn a apărut cu un Rolls Royce Cullinan țiplă în Piața Floreasca

Cine este Vova Cohn

Vladimir Cohn a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de după Revoluție. Acesta a deținut firma Romcarton și a făcut parte din acționariatul clubului Dinamo. După mai multe neînțelegeri cu ceilalți șefi de la clubul din “Ștefan cel Mare”, acesta a renunțat și s-a retras din fotbal. În prezent, pe Vladimir Cohn îl mai leagă de acest fenomen intervențiile telefonice de la emisiunile sportive.

În viața sentimentală, el i-a stat alături creatoarei de modă Venera Arapu și ar fi fost combinat chiar și cu fostul deputat Adriana Săftoiu, care a negat însă relația. A avut până acum legături cu femei frumoase și mult mai tinere, precum manechinele Laura Iordache sau Corina Bîrlădeanu. (NU RATA: CUM A FOST FILMAT VOVA COHN, LA MALL, ALATURI DE IUBITA LUI!)

Unul dintre fiii săi este manechin la New York

Cel care a fost supranumit chiar “milionarul de carton“, după ce a preluat fabrica Romcarton S.A., al cărui proprietar a devenit în urma privatizării acesteia, mai are doi băieți, mari, care trăiesc în America: Martin, un celebru și foarte apreciat model, și Danny, care este avocat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *