Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum se menține Sore în formă, după ce a slăbit 20 de kilograme

Sore a devenit mamă în urmă cu ceva timp, iar imediat după naștere, artista a trebuit să dea jos cele 20 de kilograme acumulate pe perioada sarcinii.

De când s-a recuperat perfect, vedeta a reușit să se mențină în formă și a dezvăluit cum a făcut asta. În prezent, interpreta de 31 de ani cântărește 50 de kilograme.

Întrebată de una dintre fanele de pe contul de socializare, cum își menține silueta, Sore a răspuns sincer.

„Merg de două ori pe săptămână la tenis și fac intermitent fasting. Adică de la ultima masă din zi, trec 16 ore până la prima din următoarea zi.

Ăsta este programul meu normal, deci nu mă văd nevoită să fac ”ceva” pentru slăbit”, i-a spus Sore fanei sale care și-a dorit să primească un pont de la artistă.

Îi place statutul de iubită

Sore și Mircea formează un cuplu de mai mulți ani. Au împreună o fetiță și o relație discretă.

Artista evită să își expună viața personală, iar la un moment dat, mulți dintre fanii ei au crezut că este singură. „Mie îmi place mai mult să fiu «iubita» decât «soția».

Și eu, și Mircea nu suntem fanii evenimentelor mari. Adică, dacă am face o nuntă, ar trebui să chemăm cel puțin 200 de persoane, ca să nu se supere nimeni.

Am avut 200 de persoane la botez, atunci când s-a născut fetița noastră și am spus că prin așa ceva noi nu mai vrem să trecem, pentru că ne e bine nouă așa”, a spus Sore la Vorbește lumea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *