Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

COVID-ul lui Arșinel seamănă teroarea în TVR

Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au fost diagnosticați cu COVID-19. Aceasta nu este, însă, singura veste proastă. Potrivit surselor CANCAN.RO, în TVR ar fi panică, la propriu, după ce actorul a participat, săptămâna trecută, la o emisiune unde a refuzat să poarte mască de protecție. Întreaga echipă care a participat la filmări este în alertă. În continuare, vă prezentăm detalii în exclusivitate.  

Alexandru Arșinel a fost testat pozitiv la COVID-19 și, în prezent, alături de soție, este internat în spital. Deși vaccinat împotriva virusului, actorul nu a fost ferit de boală. Problema este, însă, mai profundă. Ne referim, în primul rând, la persoanele cu care acesta a intrat în contact până să fie diagnosticat cu coronavirus. În prezent, cei care l-au întâlnit în ultima săptămână sunt panicați, pe bună dreptate.

A refuzat să poarte mască de protecție

În special câțiva angajați de la TVR. CANCAN.RO a aflat că Alexandru Arșinel a fost invitat, săptămâna trecută, mai exact miercuri, la emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10”. La filmări, Marina Almășan ar fi insistat ca actorul să poarte mască de protecție, mai ales pentru că era vulnerabil din cauza transplantului făcut în urmă cu mai mulți ani. (CITEȘTE AICI: INCREDIBILA REFACERE A LUI ALEXANDRU ARSINEL)

Nu a reușit, însă, să-l convingă să respecte regulile sanitare recomandate de autorități. Potrivit unor surse, Alexandru Arșinel era foarte sigur pe faptul că s-a imunizat împotriva COVID-19, că a făcut ambele doze de vaccin, motiv pentru care a refuzat să poarte mască de protecție cât timp s-a aflat în platoul de la TVR. Ulterior, miercuri seara, a început să acuze simptome specifice coronavirusului.

Alexandru Arșinel, în platoul TVR, săptămâna trecută

Echipa de filmare de la TVR, în alertă

A fost momentul în care a realizat că există pericolul să fie infectat cu COVID-19. Boală cu care s-ar fi prezentat în sediul TVR și fără să țină cont de măsurile de protecție. În cursul zilei de sâmbătă, după difuzarea ediției, Alexandru Arșinel s-a internat în spital, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus. Motiv pentru care întreaga echipă a TVR care a participat la filmări este în culmea disperării.

Cei mai mulți au interacționat cu actorul și sunt cu sufletul la gură, speriați că ar fi putut, la rândul lor, să ia virusul. În special Marina Almășan, care a stat în permanență lângă Alexandru Arșinel. Prezentatoarea TV a făcut, în trecut, boala, dar nu poate sta liniștită până când nu va avea certitudinea că nu s-a reinfectat. În prezent, la TVR ar fi o adevărată „teroare”, fiecare angajat care a intrat în contact cu artistul fiind într-o stare continuă de stres.

Alexandru Arșinel: “Jigodii ordinare! Nu mai contează nimeni în țara asta”

Alexandru Arșinel a oferit o declarație dură imediat după ce în presă a apărut informația că a fost testat pozitiv la COVID-19.

Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit fanatik.ro. (VEZI ȘI: ULTIMA SCRISOARE SCRISĂ DE ALEXANDRU ARŞINEL PENTRU STELA POPESCU)

“Nu mai intră nimeni la noi în casă!”

Anul trecut, în aprilie, când România se afla la începutul pandemiei de COVID-19, Alexandru Arșinel anunța că respectă cu strictețe măsurile impuse de autorități. La momentul respectiv, mărturisea că fiii lui, Cristian și Bogdan, îl ajută cu cumpărăturile.

Fac parte dintr-o familie numeroasă, am doi băieţi, două nurori care aleargă pentru noi, plus doamna din casă care se ocupă de soţia mea. Facem aprovizionarea o dată pe săptămână, iar cumpărăturile sunt lăsate la uşă. De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă. Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem”, spunea Alexandru Arșinel, potrivit click.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *