Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Carmen Harra, previziuni sumbre despre căsătoria dintre Edward Sanda și Cleopatra Stratan + Ce spune despre Anda Adam și soțul ei

Carmen Harra a făcut cîteva previziuni relativ sumbre la adresa unor cupluri din showbiz. Aceasta i-a luat în vizor pe Edward Sanda și Cleopatra Stratan, despre care consideră că s-au grăbit cu căsătoria.

Clarvăzătoarea spune că nu ar trebui să facă acest pas.

„Poate să existe ceva temporar. Nu le recomand o căsătorie anul acesta pentru că nu se găsesc în timpul potrivit ca această căsătorie să dureze. (…) Sunt mai mult o relație temporară, decât o relație care să dureze în timp”, a spus aceasta.

Despre Anda Adam și soțul ei, Carmen Harra spune că sunt unul dintre cele mai compatibile cupluri din lumea mondenă și că nu ar trebui să se despartă niciodată.

„Ei sunt un ideal de pereche. Dacă ar fi s-o luăm energetic, ei se potrivesc foarte mult. (…) M-aș mira ca ei să se despartă, chiar dacă o fac, se pot reîmpăca. Dau acestui cuplu o mare șansă de revenire. Sunt extrem de potriviți unul pentru altul din multe puncte de vedere.(…) Sper că ascultă mesajul meu pentru că ei sunt un ideal de cuplu. Sunt extrem de compatibili. Au toate șansele să reziste împreună o perioadă lungă de timp”,a prezis Carmen Harra. la Antena Stars.

Un cuplu celebru se va despărți

Mai mult, clarvăzătoarea a menționat faptul că un cuplu celebru va ajunge la separare cel târziu în toamna acestui an. Nimeni nu se va aștepta să fie ei.

„Unul din marile cupluri care există de mulți ani în România poate să ajungă la o ruptură neașteptată.

Estimez că este un cuplu celebru la care nu se așteaptă nimeni la un divorț. (…)O să avem această surpriză undeva în vara, toamna anului acesta”, a prezis Carmen.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *