Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Motivul pentru care Dinu Maxer nu a vrut să își întemeieze o familie. „Am refuzat complet să am copii”

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au împreună doi copii și o căsnicie așa cum au visat. Acum, artstul a scos la iveală un amănunt mai puțin știut din viața lui.

„Niciodată nu m-am gândit să îmi întemeiez o familie și chiar am refuzat complet să am copii. Am avut un exemplu negativ în divorțul părinților mei.

Și a mai fost și un deces dureros în familie, un frate de-al meu a fost călcat de tramvai și această suferință dublă pe mine m-a făcut să decid că nu o să am niciodată o familie.

Și a îngropat undeva foarte adânc sentimentul patern. A trebuit să treacă mulți ani ca să mă vindec”, a declarat Dinu Maxer la ”Cea mai tare din parcare”, de la Antena Stars, citat de Spynews.

„Medicamentul se numește Deea Maxer. Ea a reușit să mi-i doresc, nu mi i-a impus. Sunt un om care până la 47 de ani nu a avut niciodată șef.

Deea a înțeles că dacă nu urmează o cale firească și forțează lucrurile nu se va putea. Vreau să fac lucrurile atunci când îmi doresc și când îmi plac. Eu sunt un tată full time.”, a mai adăugat îndrăgitul artist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *