Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Locul de parcare în Tomis Plus costă chiar mai mult decât o mașină

Au început să fie scoase la vânzare locurile de parcare din cartierul Tomis Plus, din Constanța. Asta pentru că locuitorii de acolo au la dispoziție foarte multe locuri unde să-și tragă mașinile. Dar, important, costurile sunt piperate. Unele ajung chiar mai scumpe decât mașina.

Cartierul este unul scump, astfel că un loc de parcare are startul de preț 4.500 de euro, dar ajunge și la peste 7.000. Contează dacă este sau nu acoperit, scrie replicaonline.ro. (CITEȘTE ȘI: NICI O FAPTĂ BUNĂ NU RĂMÂNE „NEPEDEPSITĂ”. CE A PĂȚIT FEMEIA DIN CONSTANȚA CARE S-A DECIS SĂ AJUTE O FAMILIE NEVOIAȘĂ. FOTO)

De altfel, pentru locurile de parcare în Constanța este o bătălie mare, de obicei în partea a doua a zilei, când oamenii se retrag spre locuințele lor. „De când plec de la muncă încep să mă gândesc cu groază că iar trebuie să dau ture de cartier pentru a găsi un loc de parcare. Și, mereu mă gândesc, sau chiar mă rog, ca vecinii mei să întârzie prin oraș, să meargă la cumpărături sau orice altceva. În cazul meu mai sunt alte mii de șoferi. Toți cei pe care îi cunosc gândesc la fel. Constanța are o nevoie acută de locuri de parcare și asta urgent. Am mai văzut și eu anunțuri de vânzare loc de parcare, dar asta prin cartierele noi și… acum hai să fim serioși… ai mașină de 2000-4000 de euro și dai peste 5000 pe loc? Nu toți beneficiem de atâția bani”, a dezvăluit experienta neplăcută prin care trece un constănțean.

Rezolvarea a venit de la locatarii din blocurile noi, care nu au mașină

Unul sau chiar două locuri de parcare primesc cei care își cumpără apartamente noi, astfel că tentația de a le vinde pe un preț bun este mare. Mai ales dacă nu dețin mașină. Aceștia le vând, însă sumele unor astfel de locuri nu sunt deloc mici, după cum am spus la începutul articolului. Cele mai piperate locuri de parcare sunt cele din cartierul Tomis Plus, unde costul unui loc exterior pleacă de la 4500 de euro, iar unul în interior, în subsolul blocului, de la 5500 de euro.

Sursa foto: pixabay.com

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *