Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gina Pistol, pozată cu fetița în brațe. „De ce faci, mami, asta?”

Gina Pistol a împărtășit fanilor săi un moment mamă-fiică. Celebra prezentatoare de la Antena 1 le-a dezvăluit mămicilor care o urmăresc ce obiceiuri are Josephine Ana la doar șase săptămâni.

Pe 9 martie, Gina Pistol a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Iată că Josephine Ana a împlinit o lună și două săptămâni. Crește frumos, mama ei îi dedică tot timpul. Prezentatoarea are grijă de micuță zi și noapte, o alăptează, o schimbă.

Recent s-a filmat și pozat cu fetița în brațe și a povestit cum doarme micuța acum.

„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred că toți bebelușii cred că fac asta. Îi dau să mănânce și o așez pe o pernă sau pe o păturică, să stea cât mai lejer. În timp ce mănâncă, adoarme. O mai țin așa vreo 10 minute și apoi încerc să o pun foarte ușor, mă mișc în slow-motion, în baby nest.

Și parcă are niște piticuți care îi spun: «Vezi că te-a pus mama ta în baby nest. Ce faci? hai, trezirea»! Zici că o pun pe ace, imediat se trezește. Nu pot să înțeleg. De ce faci, mami, asta?”, a spus Gina Pistol.

Într-o apariție recentă, și Smiley a făcut dezvăluiri despre viața de tătic. „Gina este cu alăptatul, este maestră în schimbarea scutecului, eu nu. Eu mă ocup de hrănirea cu biberonul, de râgâială, deci, sunt expert aici, sunt omul de la gaze, cu liniștitul, îi mai cânt”, a mărturisit prezentatorul de la „Românii au talent”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *