Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr, probleme financiare majore

Fosta parteneră de viață a lui Ștefan Bănică Jr. se confruntă cu probleme financiare majore! Camelia Constantinescu este în plin proces cu Banca Comercială Română, iar CANCAN.RO vă prezintă detalii de ultimă oră din „bătălia” pe care o duce mama lui Radu Ștefan Bănică.

Ghinioanele se țin lanț de Camelia Constantinescu! După ce a pierdut procesul cu tatăl copilului ei și a fost executată silit din propria locuință, acum se confruntă cu alte probleme.

Banca Comercială Română a deschis la Judecătoria Sectorului 5 un proces având ca obiect validarea popririi pe numele fostei iubite a lui Ștefan Bănică Jr., dar și pe cel al partenerului acesteia, Romuald Schally, care a fost girant. Iar primul termen al procesului va avea loc pe 3 iunie.

”Termen administrativ, fără prezenţa părţilor, dispune comunicarea cererii de chemare în judecată și înscrisurile către pârât, cu mențiunea obligației de a depune întâmpinare”, se arată în soluția pe scurt a instanței.

Camelia Constantinescu, executată silit

Nu este pentru prima oară când fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr. este chemată prin tribunale. În 2019, Camelia Constantinescu și-a pierdut locuința după ce nu a rambursat un credit obținut în urmă cu mai mulți ani. Instanța a aprobat, la vremea respectivă, executarea silită cerută de instituția bancară.

Decizia a fost definitivă, fără cale de atac pentru fosta iubită a lui Ștefan Bănică. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ CAMELIA CONSTANTINESCU, FEMEIA CARE I-A DĂRUIT PRIMUL COPIL LUI ȘTEFAN BĂNICĂ JR)

”Admite cererea de încuviințare a executării silite formulată de Biroul Executorilor Judecătorești Asociați Cătălin Vișan și Manuel Andrei Dorcioman, privind pe creditoarea Banca Comercială Română SA și pe debitorii Constantinescu Camelia Teodora și Schally Alexandru Romuald.

Camelia Constantinescu a pierdut și procesul cu Ștefan Bănică Jr.

Încuviințează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de actul de adjudecare din 30.01.2019, emis de Biroul Executorilor Judecătorești Asociați Cătălin Vișan și Manuel Andrei Dorcioman în dosarul de executare nr. 2741/2018, pentru predarea silită a imobilului situat în (…), și pentru recuperarea cheltuielilor de executare, prin toate formele de executare prevăzute de lege.

Ia act ca în baza art. 898 alin. (2) Cod procedură civilă, dacă debitorii lipsesc sau refuză să deschidă, executorul judecătoresc are dreptul de a patrunde forțat în imobilul a cărui predare se solicită, cu ajutorul agenților forței publice sau al reprezentanților Jandarmeriei, fără a fi necesară autorizarea instanței”, se arăta în soluția pe scurt a instanței.

Proces cu Ștefan Bănică Jr. din cauza pensiei alimentare

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Jr. au format un cuplu timp de cinci ani. Artistul a fost cucerit de farmecele brunetei, care, la vremea respectivă, nu era cunoscută publicului larg. Camelia a fost femeia care i-a dăruit primul copil lui Ștefan Bănică Jr. (CITEȘTE ȘI: CUM I-AM FILMAT PE ȘTEFAN BĂNICĂ JR. ȘI PE LAVINIA PÂRVA DUPĂ CE ARTISTA S-A AFIȘAT FĂRĂ VERIGHETĂ)

Povestea lor de dragoste nu a durat, însă, iar ce doi au mers pe drumuri separate. Ștefan s-a însurat, ulterior, cu Andreea Marin, iar Camelia a început o idilă cu un medic stomatolog. Băiatul, acum în vârstă de 18 ani, a rămas în grija mamei. Bănică Junior nu a avut nimic de obiectat și a plătit pensie alimentară.

Ștefan Bănică Jr. a avut câștig de cauză

În 2018, însă, Camelia a avut unele pretenții privind mărirea pensiei alimentare, motivând că băiatul a crescut și are nevoie de mai mulți bani pentru a-l întreține. Cum fostul iubit celebru nu a făcut nimic în acest sens, femeia s-a adresat Judecătoriei Sectorului 2. (NU RATA: ȘTEFAN BĂNICĂ JR. SE MUTĂ DIN VILA ÎN CARE A LOCUIT CU ANDREEA MARIN?! LAVINIA PÎRVA L-A SCOS LA „VIZIONARE”)

Ștefan Bănică, însă, a avut câștig de cauză. Instanța a respins cererea formulată de Camelia Constantinescu și a obligat-o să îi plătească artistului toate cheltuielile de judecată, în valoare de peste 3.100 de lei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *