Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Florin Călinescu a făcut-o praf pe Irina Rimes. Ce a putut să spună despre piesele artistei, la Românii au talent

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că lui Florin Călinescu îi place să fie sincer, chiar dacă acest lucru poate fi, uneori, extrem de supărător pentru cei din jur. La Românii au talent, în ediția de luni, juratul a făcut-o praf pe Irina Rimes.

Luni, la Românii au talent, o tânără pe nume Eliza care lucrează ca model și stewardesă, a venit pentru a-și încerca norocul pe scena de la Pro TV.

Aceasta a ales să cânte melodia „Nu știi tu să fii bărbat”, a Irinei Rimes, însă ce a urmat mai apoi a lăsat pe toată lumea fără replică.

Irina Rimes, făcută praf de Florin Călinescu

Eliza s-a lovit de 3 butoane X, însă Florin Călinescu nu a făcut acest lucru, susținând, la finalul numărului artistic, faptul că nu concurenta este de vină, ci melodia „proastă” pe care a ales-o aceasta.

„Știi, te trezești câteodată într-o piață sau cumpărând ceva, sau vorbind cu cineva și nu știi ce cauți acolo. Așa și eu în momentul ăsta, jur. Scumpa mea, piesa e foarte proastă și de asta cred că ești dezavantajată. Nu știu cine o cântă și de ce”, a spus Florin Călinescu, după actul artistic al concurentei.

Andra a intervenit imediat și a spus: „Irina Rimes cântă piesa!”

„Și ea crede că e o piesă mișto? Hai, lăsați-mă în pace! Deci ai ales greșit!”, a completat juratul de la Pro TV. Părerea Andrei a fost că piesa Irinei Rimes este frumoasă, însă cea care a stricat-o a fost concurenta care a venit la Românii au talent.

„Ai stricat piesa! Piesa e foarte frumoasă, nu am cum să spun acest lucru!”, i-a spus Andra participantei.

„Mă interesează cine te disperă și pe tine și pe Irina Rimes. Acum, tu vorbești mai bine românește decât Irina Rimes, asta e clar pentru mine!”, a conchis Florin Călinescu.

Sursă foto: captură video Pro TV / Instagram

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *