De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi și Daria Radionova. Mesajele între cei doi au fost făcute publice

După un șir de despărțiri și împăcări, iată că lanțul de iubire s-a rupt din nou între Alex Bodi și Daria Radionova. Cei doi s-au acuzat reciproc, însă acum s-a aflat adevărul gol-goluț din spatele separării, care pare a fi una definitivă de această dată.

După ce amorezii au confirmat despărțirea-șoc, Daria Radionova a transmis un mesaj în care le-a vorbit fanilor despre motivele care au dus la separarea de afacerist. Potrivit acesteia, Alex Bodi ar fi avut o izbucnire care a degenerat după ce șatena a decis să se întoarcă în Londra pentru a-și pune pe picioare afacerea. (CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA CONFIRMĂ DESPĂRȚIREA DE ALEX BODI: „OAMENII NU SE SCHIMBĂ ŞI ABIA ACUM ÎNȚELEG CĂ BIANCA A AVUT DREPTATE CU TOT CE A SPUS DESPRE EL”)

Afaceristul i-a repoșat șatenei că și-a schimbat atitudinea față de el din clipa în care a ajuns în Londra, dar și faptul că nu mai postează fotografii cu el. De asemenea, Alex Bodi era deranjat de faptul că la un moment dat, după o ceartă aprinsă, Daria Radionova a decis să nu mai poarte inelul de logodnă. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a răbufnit și a insultat-o pe șatenă. Daria nu a fost dispusă să accepte un astfel de comportament și a decis să pună punct relației.

Pe de altă parte, Alex Bodi a mărturisit în urmă cu o zi că… de fapt el ar fi ales să se despartă de femeia lângă care până mai ieri voia să-și petreacă restul vieții. Iar fanii erau confuzi. (NU RATA ȘI: ALEX BODI A ATACAT-O ÎN PUBLIC PE DARIA RADIONOVA: “FUGI LA MAMA ȘI PLÂNGI”! AFACERISTUL ȘI-A ȘTERS MESAJUL, ÎNSĂ, NOI L-AM SALVAT | FOTO)

”Cine a zis că m-a părăsit? Ea? Ei, nu ai cum să mă părăseşti. Nu există aşa ceva! I-am spus că nu mai funcţionează, că sunt prea multe tensiuni, că e prea mult stres, că intervin anumiţi factori şi cred că ar fi cel mai bine şi liniştitor pentru amândoi să rămână acolo, să se focalizeze pe afacerile ei, să îşi vadă de priorităţile ei şi aşa mai departe”, spunea afaceristul în urmă cu o zi.

Despărțirea pare una definitivă (sursa FOTO: Instagram)

Daria a avut dreptate!

Alex Bodi a fost, însă, prins cu minciuna! Spynews a intrat în posesia mesajelor care au avut loc între cei doi, iar acestea sunt dovada vie a faptului că Daria a spus adevărul gol-goluț. Șatenei i s-au reproșat toate lucrurile menționate mai sus, iar afaceristul nu a vorbit despre separare, menționând în discuția cu fosta iubită: ”Nu am spus că ne despărțim”. (VEZI ȘI: DARIA RADIONOVA L-A “PĂRĂSIT” PE ALEX BODI PE INSTA ȘI I-A ȘTERS POZELE)

Din cauza geloziei, Alex Bodi i-ar fi ”recomandat” șatenei o pauză în care să petreacă alături de ”prietenii ei bogați”. Nici vorbă nu s-ar fi gândit la despărțire.

”Nu mai porți inelul pentru că te văd prietenii tăi de acolo, l-ai lăsat acasă. Tu m-ai blocat prima (nr. pe rețelele de socializare), ți-ai închis telefonul. Te-ai schimbat foarte mult și acasă și acolo, în Londra.

Eu nu am zis că ne despărțim, ci doar că tu ai nevoie de o pauză, de o vacanță, de petreceri cu prietenii tăi bogați. Tu ți-ai ales drumul ăsta și cum va fi viitorul tău”, este o parte din ce i-a transmis Alex Bodi Dariei.

Sursa