Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cătălin Moroșanu, declarații despre finaliștii de la „Survivor România”

Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la „Survivor România”, iar în urmă cu două zile a sosit în țară, unde a fost așteptat pe aeroport de soție și de Bogdan Mocanu. Luptătorul a făcut primele declarații despre finaliștii din Republica Dominicană și despre cine crede că va câștiga premiul cel mare.

„Sper să fi lăsat ceva acolo, să fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energia degeaba, că urâm degeaba, pentru că atunci când ieșim de acolo suntem oameni normali.

Mă bucur că am ajuns pe pământ românesc. Mi-au lipsit mâncarea, suportul psihic, familia, fetița mea, prietenii.

Acum realizez că trebuie să le acord mai multă importanță, să îi iubesc mai mult. Am realizat că viața este foarte scurtă și trebuie să o trăim din plin.

Elena Marin poate să ajungă în finală, are un potențial foarte mare. Și Cosmin și Zanni au potențial foarte mare, sunt mai mulți care ar putea să ajungă în finală și să facă o figură frumoasă”, a dezvăluit fostul concurent de la “Survivor România” 2021.

La scurt timp după ce a ajuns în România, Cătălin Moroșanu a dezvăluit câte kilograme a slăbit cât timp a fost în Republica Dominicană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *