Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Răzvan Simion a rupt tăcerea. Motivul pentru care s-a despărțit de Lidia Buble

Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu de aproximativ un an. Recent, prezentatorul de la Antena 1 a rupt, în sfârșit, tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de artistă.

Potrivit lui Răzvan Simion, când o pereche se desparte, vina aparține, de fapt, a două persoane. În cadrul emusiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, matinalul a spus, cu zâmbetul pe buze, că, în opinia lui, cei care sunt vinovați pentru distrugerea unui cuplu sunt, de regulă, bărbatul implicat și mama lui.

Întodeauna într-o despărțire sunt de vină doi. El și maică-sa”,a spus Răzvan Simion în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Dani Oțil.

Întâlnire în platoul emisiunii de la Antena 1

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a concentrat asupra carierei. În martie, a lansat piesa “Intens” în platoul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, după care Florin Ristei i-a luat un scurt interviu.

Lidia Buble nu a plecat, însă, din platou până nu și-a salutat fostul iubit, pe Răzvan Simion. Artista i-a mulțumit pentru modul în care o ajută și în prezent și că o sprijină în carieră.

Și lui Răzvan, îi mulțumesc pentru tot, bineînțeles. Bună, trebuia să vii și tu aici lângă noi”, a spus Lidia Buble, la momentul respectiv.

Răzvan Simion a preferat, însă, să stea la distanță. A refuzat-o pe cântăreață, care s-a înroșit instant și a arătat că, încă, se simte stânjenită când se află lângă fostul iubit.

Lidia Buble, relație de cinci ani cu Răzvan Simion

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana. Totul se întâmpla după 15 ani de mariaj. Răzvan are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia, sufletul lui pereche, este din Deva, are zece fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. La un moment dat, prezentatorul TV și artista au recunoscut că iau în calcul să-și unească destinele, ba, mai mult, să aibă și copii împreună.

Nu a fost, însă, așa. În urmă cu aproximativ un an, cei doi au ales să pună punct relației și să meargă pe drumuri separate. S-au despărțit fără scandal, ambii preferând să păstreze discreția.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *