Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pavel Bartoș, despre scenele de amor dintr-un serial cu Andreea Ibacka. „Nu am fost mai obosit în viața mea”

Pavel Bartoș e acum prezentatorul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune, „Românii au talent”. Este și actor al Teatrului Odeon. Nu mulți își amintesc, dar acesta a jucat în telenovele, în urmă cu ani de zile.

În urmă cu aproximativ doisprezece ani de zile, Pavel Bartoș a fost distribuit în „Aniela”, prima telenovelă de epocă din România. Actorul avea pe atunci 34 de ani, iar partenera lui în producția de televiziune era Andreea Pătrașcu, cea care i-a devenit soție lui Cabral Ibacka.

Ea avea doar 23 de ani, părul blond și talent actoricesc. Cei doi erau parteneri în film, așa că au filmat și scene de amor. Andreea a vorbit la vremea respectivă despre momentele fierbinţi pe care le filmase alături de Bartoş, explicând că a fost vorba despre o „secvenţă tehnică, nimic mai mult”.

„Secvenţele de dragoste sunt în general mai dificile, dar m-am concentrat, iar filmarea a decurs foarte usor, la indicaţiile precise ale regizorului Iura Luncaşu. O secvenţă de dragoste este o secvenţă tehnică şi nu presupune nimic mai mult”, spunea Andreea conform pro2.protv.ro.

Pavel Bartoș și Andreea Ibacka, în serialul de epocă „Aniela”. Foto: Acasa TV

Pavel Bartoș a dat mai multe detalii pentru aceeași sursă despre scenele de amor pe care le-a filmat în serial.

„Nu am fost mai obosit în viaţa mea ca după secvenţa de amor dintre personajul meu şi Nuţi (n.r. personajul interpretat de Andreea). Iura Luncașu a gândit din perspectiva unui ungur şi se ştie că ungurii sunt foarte pasionali.

Ba eram jos, ba în pat, ba pe masă, iar în pat, iar pe jos. Au fost vreo 10 duble şi la sfârşit ne-am simţit amândoi de parcă am fi fost la munca câmpului. Abia ne abţineam să nu râdem, dar trebuia să urmăm indicaţiile regizorale. Mi s-a prins şi cămaşa în corsetul ei. A fost cea mai haioasă secvenţă de amor pe care am filmat-o vreodată”, a povestit Pavel Bartoş în 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *