Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

mama lor a murit la vârsta de 78 de ani. Tributuri impresionante în memoria regretatei vedete| VIDEO

Mark Wahlberg și frații săi traversează una dintre cele mai negre perioade din viața lor. Alma Wahlberg, femeia care le-a dat viață și i-a îndrumat cu cele mai bune sfaturi, s-a stins la vârsta de 78 de ani. Atât actorul de 49 de ani, cât și fratele lui mai mare, Donnie Wahlberg, i-au adus câte un tribut mamei lor.

Mark Wahlberg și frații săi, în doliu

Devenită cunoscută datorită reality show-ului “Wahlburgers”, Alma Wahlberg a murit la vâsta de 78 de ani, iar vestea tristă a fost făcută publică de doi dintre cei nouă copii pe care i-a adus pe lume. Mark Wahlberg a postat o poză de album cu mama sa în care acesta poartă un sacou roz ciclam, iar la descriere a scris: “My angel. Rest in peace (n.r.: Îngerul meu. Odihnește-te în pace)”.

Până la momentul redactării acestui articol nu au fost oferite informații privind cauza morții, ziua și locul în care Alma Wahlberg a părăsit această lume. În vârstă de 51 de ani, Donnie Wahlberg a postat dest în vara anului trecut noutăți despre starea mamei sale de sănătate. La un moment dat, el a mărturisit: “ea nu își amintește prea multe și este adesea confuză, dar, cumva, rămâne Alma”, potrivit nbcboston.com.

În urmă cu câteva ore bune, Donnie Wahlberg a postat pe Instagram un video emoționant în memoria mamei sale, iar la descriere a așternut câteva gânduri copleșitoare.

“Sunt atât de binecuvântat că am fost adus în această lume de o femeie atât de uimitoare, crescut, învățat și îndrumat pe calea vieții mele. (…).

Este timpul să te odihnești în pace, mamă. Te iubesc, mi-e dor de tine, îți mulțumesc și te voi sărbători azi și întotdeauna, a scris Donnie Wahlberg când a făcut postarea de mai jos.

Citește și: Mark Wahlberg își vinde super-vila cu 13 milioane de dolari. Imagini din casa luxoasă

Sursa foto: Facebook / Mark Wahlberg & Donnie Wahlberg

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *