Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Irinel Columbeanu a recunoscut de ce și-a dat acordul ca fiica lui să se mute în America

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a decis ca fiica lui, Irina, să se mute în America, acolo unde locuiește mama ei, Monica Gabor. În urma speculațiilor care s-au făcut, cum că afaceristul ar fi făcut asta din cauza situației financiare proaste, el a venit cu primele declarații.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos.

Irinel Columbeanu a recunoscut de ce și-a dat acordul ca fiica lui să se mute în America

Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi.

Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV, scrie VIVA.

„Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, a mai adăugat fostul milionar de la Izvorani.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au întâlnit recent

Afaceristul de 63 de ani a spus că Monica Gabor a fost recent în România, s-au și întâlnit.

„Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi. Monica a fost și în București pe timpul pandemiei. Irina era la școală, nu a avut cum să vină”, a declarat Irinel Columbeanu la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *